| CopiluProblema a întrebat:

Salut,astazi am fost prin parc si prin apropierea tarcului pentru caini era un baiat cu un pitbul (destul de mare si binefacut era foarte intimidant) care nu avea botnita si incerca sa se repede la fiecare om care trecea si ma gandeam ca daca ii zmulgea lesa din mana si ma ataca cum ar fi trebuit sa actionez,singuru lucru care mi-a venit in minte a fost o faza din call of duty in care sa ii rasucesc gatu, intrebarea este stiti un mod in care m-as fi putut apara cel mai eficient? si cat mai detaliat. cine stie poate sa se intample mie sau altcuiva...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte bun.Si cainii ca si oamenii au aceleas simturi, mai bine dezvoltate.Are efect, fa proba pe un caine.

12 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

O surubelnita. Daca scoti un cutit si il infigi in gatu' cainelui o sa ai probleme ca na...ce cautai cu cutitu' la tine, da' pentru surubelnita sunt scuze.Sau si mai bine: un pix facut din metal.

| CopiluProblema explică (pentru Wehrmacht):

Sa stii ca este o idee, am cheia de la casa care are o forma mai neobisnuita si in varf e ascutita, chiar nu imi venise in cap sa o folosesc, daca nu primesc un rasp mai bun ai funda big grin

| Wehrmacht a răspuns (pentru CopiluProblema):

Nu stiu daca se mai gasesc sau daca chiar ar avea efect dar stii stilourile acelea care se incarca cu o "pompa" ce se poate goli? Cred ca poti sa le dai in ochi cu cerneala daca esti cu mana pe ea pana sa te muste.

| CopiluProblema explică (pentru Wehrmacht):

Stiu dar parca picurau nu tașneau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un spray paralizant.se gasesc la liber in toate benzinariile.De cand cu acel copil care l-au sfasiat cainii si mai recent o femeie, e bine sa-l purtam toti in buzunar.E micut (spray-ul) si nu ocupa spatiu mult i buzunar.De fapt spray-ul e pentru autoaparare.

| CopiluProblema explică (pentru anonim_4396):

Doar cel cu piper e legal si am citit ca nu prea are efect la caini.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CopiluProblema):

E foarte bun.Si cainii ca si oamenii au aceleas simturi, mai bine dezvoltate.Are efect, fa proba pe un caine.

| zahy a răspuns:

Pai cum metoda cea maqi uzata te prefaci ca iei ceva de jos furios. daca tot vine nu poti sa fi cu lectia invatata in acele momente reactionezi incostient... nu poti sa te gandesti aaa si am citit pe TPU. chiar nu are timp creieru la asa ceva. tu esti singura persoana care se poate ajuta cand intervin probleme fiecare om reactioneaza altfel, trebuie sa nu te gandesti ca iti poate face ceva. eu cred ca ma pun in vine si il chem la mine, cu siguranta stapanul ii va zice sa nu imi faca rau iar cand stai in vine cainele nu simte pericol stie ca te predai, si cand vorbesti cu el nu cred ca iti va face rau. dar daca esti smecher fa cum am zis mai sus prefate ca iei ceva de jos furios sa vezi cum te face bucatele :DD

my site http://zahy.ucoz.com/

| ptm95 a răspuns:

Parerea mea este ca astfel de actiuni din jocuri sau filme sun putin cam deviate de la realitate. Unui astfel de caine, atunci cand te ataca, nu i poti face nimic daca nu ai in mana un pistol de 9 mm cel putin. Iti spun asta pentru. ca si eu am un rottweyler, si cunosc foarte bine tenacitatea, forta bruta si rapiditatea cu care atac astfel de caini de talie gerea. Singura solutie, este sa fi inarmat... si repet, atunci cand un astfel de caine e hotarat sa te atace, ori ataci si tu ori te urci intr-un pom; ca daca o iei la goana, nu faci decat sa dovedesti frica si inferioritate in fata lui si tot te va prinde, ca nu ai tu picioarele lu' Bold ca sa scapi "usor"...

| CopiluProblema explică (pentru ptm95):

Pentru pistol imi trebuie permis si am doar 16 ani

| ptm95 a răspuns (pentru CopiluProblema):

Atunci incearca un par de baseball sau o bata de cioban... numai sa nu fugi ca atunci ai belit-o!winking

| Zallei_Rodrygueez_1997 a răspuns:

Iti dau un sfat... laughing scapai de caine, iti sarea 'tipul facut' in cap, in cazuri din astea, n-ai decat sa eviti, doar daca n-ai studi superioare in domeniu... cauta un hingher, iti va da niste sfaturi laughing

| Zallei_Rodrygueez_1997 a răspuns:

Salut, in cazul de fata, daca scapai de caine, iti 'sarea in cap ' acel tip, chestia este, ca in astfel de situatii, n-ai decat sa eviti. Faci ce ai vazut in call of duty? laughing Ma baiete, cand o veni cainele spre tine, singura chestie pe care o s-o faci, este de a tipa si a fugi. Vezi si tu, care este diferenta dintre realitate si tampenile care te joci tuwinking. In caz contrar, vorbeste cu un hingher happy