| BuffaloSoldier a întrebat:

Ati putea va rog sa imi dati niste nume frumoase de caini? Sa fie mai speciale nu ca si "rex" sau "pufi". FUNDA celor mai frumoase nume!

10 răspunsuri:
| alexdumy14 a răspuns:

Eu am 2 câini pe nume Bubu și Paco cred ca frumoase ar fi și Lupu, Max, Richi, Tasha... Sper ca te-am ajutat... Am spus numele câinilor pe care i-am avut.

| dannys a răspuns:

Haru ca pe catelusul meu happy sau Dixi.

| Trumpinator a răspuns:

Astro, Cosmo, Sputnik, Caius, Napoleon, Fluffy happy

| Jullykss a răspuns:

Zeus,Midas,Conal,Caius,Kendal,Don,Holigan,Legit,Moki,Monarh,Oston și mai sunt.

| DumnezeuTatal a răspuns:

Gheorghe.

| Adry05 a răspuns:

Sam, Ben, Felix, Ahile, Aniss, Antal, Boris, Bryan, Chad, Cholton, Dante, Darwin, Filip, Gavin, Howie, Hunter, Ilan, Jack, Javier, Jeff, Kevin, Lev, Melvin, Oscar, Otis, Rob, Ryan, Tucker, Wade

Alsha, Aisha, Tasha, Akira, Amara, Amaris, Amella, Amena, Amy, Anais, Ania, Arina, Beverly, Brianna, Calina, Carla, Daphne, Edythe, Elisa, Evette, Faire, Fiona, Hayley, Holly, Hope, Irene, Ivy, Jade, Kate, Katniss, Lola, Lorette, Loris, Molly, Maya, Olivia, Peyton, Ralsa, Riley, Sadle, Saddie, Sarah, Saya, Scarlett, Selena, Shela, Tamara, Tia, Tess

| Bișoc2000Elia a răspuns:

Norocel, Alfie, Bruno, Martha, Bella, Mickey...

| whatevernvm a răspuns:

Abraham, Arsenie, Stalin

| EkToR a răspuns:

Hmm... iti dau ex:
am un cane corso pe nume Spike si inca un bulldog englez pe nume Roco.
Acum depinde si ce rasa de caine ai, sau daca vr un nume mai "pufos" sau un nume care duce cu candul la ceva (agresivitate, rautate, pufosenie, afectiune etc...)

| icmitea a răspuns:

Dodo, lucky, jacky, bloomy, lasie, rondo, alise, ronald, maximo, zeus, rexy, missi etc.