Si eu am pechinez...da` nu face asa cu mine, ci cu pisicile ...Se "joaca" rau de tot cu ele, le i-a de blana, de coada si de ce apuca .
Si pe mine ma scoala dimineata, dar daca nu vreau sa ma scol, se duce la soramea in camera sa o scoale pe ea ...Sa-ti traiasca catelu`!
Si eu am avut o catelusa, cand ma jucam cu ea mereu aveam zgarieturi insangerate.Asa era felul ei de a se juca, cand vroiam sa o mangai tot ma musca din joaca:XDar a murit.
E luat de la o crescatorie? E dresat? In ce mediu a crescut? Mascul, femela? Daca vrei un raspuns corect da detalii.
E luat de mic, nu e dresat, afara- in casa (bloc), Mascul
Mno...daca nu e dresat ce sa mai...cauta si tu un dresor, dar nu unul agresiv.+ ca e o ''piticanie'' si au tendinta de a se crede mult mai mari decat sunt de fapt.+ca e si mascul..sunt mai al drecu' ei din fire.dar daca il dresezi ar trebui sa fie mai cuminte ^^
Depinde cum l-ai obisnuit. Daca l-ai tratat cu prea mult rasfat normal ca devine rau pentru ca crede ca el e seful. Daca zici ca da din coada inseamna ca asta e felul lui de a se juca. Am un dulau de rasa Akita Inn si l-am invatat sa se poarte frumos. Trebuie doar sa fii mai dur un pic atunci cand greseste.