anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.

Aveti si voi caini de astia bolnavi cum am eu?laughing...

Am un Pechinez de vreo 7 ani ...si ii tare mic si rau laughing
Cand il ating maraie..cand incerc sa il strang sau sa ma joc cu el sa incearca sa ma mustelaughing.
Si cand ma trezesc dimineata. daca nu ma trezesc..incearca sa imi bage capu in gura..sau ma muscalaughing
+ Cand musca el mai da si din coada. cred ca asta este felul lui de a iubilaughing
Sincer daca as avea alt caine(normal) nu mas obisnuii cu el.

Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| RoxanaDenisa a răspuns:

Si eu am pechinez...da` nu face asa cu mine, ci cu pisicile laughing...Se "joaca" rau de tot cu ele, le i-a de blana, de coada si de ce apuca tongue.
Si pe mine ma scoala dimineata, dar daca nu vreau sa ma scol, se duce la soramea in camera sa o scoale pe ea laughing...Sa-ti traiasca catelu`!

6 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Si eu am avut o catelusa, cand ma jucam cu ea mereu aveam zgarieturi insangerate.Asa era felul ei de a se juca, cand vroiam sa o mangai tot ma musca din joaca:XDar a muritsad.

| Danutul22 a răspuns:

E luat de la o crescatorie? E dresat? In ce mediu a crescut? Mascul, femela? Daca vrei un raspuns corect da detalii.

| Creţu곱슬곱슬한 a răspuns (pentru Danutul22):

E luat de mic, nu e dresat, afara- in casa (bloc), Mascul

| Danutul22 a răspuns (pentru Creţu곱슬곱슬한):

Mno...daca nu e dresat ce sa mai...cauta si tu un dresor, dar nu unul agresiv.+ ca e o ''piticanie'' si au tendinta de a se crede mult mai mari decat sunt de fapt.+ca e si mascul..sunt mai al drecu' ei din fire.dar daca il dresezi ar trebui sa fie mai cuminte ^^

| debarba a răspuns:

Care era intrebarea?

| Ioachim406 a răspuns:

Depinde cum l-ai obisnuit. Daca l-ai tratat cu prea mult rasfat normal ca devine rau pentru ca crede ca el e seful. Daca zici ca da din coada inseamna ca asta e felul lui de a se juca. Am un dulau de rasa Akita Inn si l-am invatat sa se poarte frumos. Trebuie doar sa fii mai dur un pic atunci cand greseste.