Nu-l hrani cu lapte simplu ca face viermisori si se strica si la stomac. Dai lapte amestecat cu galbenus de ou, dar sa fie proaspat de fiecare data. Trebuie hranit din 3 in 3ore.
Pentru as face nevoile trebuie sters la fund cu un servetel sau o carpa umeda, mama lor ii stimuleaza sa-si faca nevoile lingandu-i, asa ca tu trebuie sa o inlocuiesti.
Pune-i in cucusul lui ceva de plus ca sa creada ca e mama lui, asa se va simti in siguranta.
La 6 saptamani mergi cu el la veterinar.
Probabil va supravietui. In orice caz, frumos gest ai facut, tin sa te felicit pentru asta.
Gestul tau frumos nu cred sa aiba un final urat. Hraneste-l doar cu lapte, dai de 2-3x/zi si n-are ce sa pateasca.
Buna
Da, va supravietui cu siguranta pentru ca puii de obicei sunt cu ochii inchisi. Incearca sa o hranesti, sa o iubesti cat mai mult si sa ai mereu grija de ea fiindca dupa nu vei mai avea nici un semn de intrebare ca i se va mai intampla ceva.
Da stiu, dar fara laptele de la mama are sanse mici de supravietuire si nu stiu ce ar trebui sa ii dau ca sa semene culaptele matern.
Pai incearca sa-i dai lappte de vaca sau de altceva si se va obisnui bag-o cu botl