anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, cateaua mea a nascut 8 pui si nu am cum sa ii pastrez pe toti, nu stiu ce sa fac cu ei, ai mei doresc sa se descotoroseasca de ei intr-un mod urat...

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Păstrează și tu 1 iar pe restul poți să îi dai la vecini.

| Kriss96 a răspuns:

Trebuia sa-ti castrezi cateaua sau sa nu o lasi sa umble de nebuna. E mai placut acum ca o sa ajunga in stada vai de capu lor?
Macar pune anunturi, intreaba pe la vecini, vorbeste cu asociatii care se ocupa de animale pana le sunt gasiti stapani (nu adaposturi unde ii eutanasiaza). De exemplu asociatia robi.

| JokerV a răspuns (pentru Kriss96):

Mi s-a spus ca trebuie sa nasca cel putin 1 data inainte de castrare, iar acum 2 saptamani am aflat cica ca e doar o minciuna...

| Kriss96 a răspuns (pentru JokerV):

Da,am auzit si eu chestia acum multi ani si este adevarata. Si ma pricep la caini ca am si eu mai mult de trei chiar. Majoritatea fete. Ideea e ca femelele se ingrasa dupa castrare daca nu ai grija ce mananca si le ti sa doarma toata ziua.
Pentru a evita ingrasarea e bine sa aiba o serie de pui. Asta nu inseamna ca gata toata lumea o sa-si puna femela la facut pui. Ca dupa aia uite unde se ajunge! Daca ai conditii (ai unde sa tii puii sau sa-i dai) ok. Daca nu, nu o pui sa faca pui. Femelele mele arata foarte bine si fara sa fi facut pui.

| totuldesprenaturasiaventura a răspuns:

Da anunt la ziar.asa o sa ai mai mult succes

| npx770 a răspuns:

Pune anunt pe olx.ro ca vinzi/donezi catei.Succes :3.

| CatyVany a răspuns:

Pune.i pe net