| Miha a întrebat:

Salut,

Cățelușa mea a fugit de acasă în seara de revelion, după lungi căutări ma gândesc sa încerc sa o caut la adăposturile unde aduc hingherii câinii. Ma puteți ajuta cu procedura? În plus, care este suma pe care ar trebui sa o plătesc?

4 răspunsuri:
| JackR a răspuns:

Trebuie sa faci dovada ca esti proprietarul cainelui (carnet de sanatate/fisa de vaccinari a cainelui, eventual datele de identificare de pe cipul implantat-daca exista). Taxa nu are o valoare fixa, depinde de ce serviciu ti-a luat cainele, din ce oras esti etc. Se poate sa trebuiasca sa platesti costurile adapostului, hranei, deparazitarii, sterilizarii etc., chiar daca operatiunile s-au "facut" doar pe hartie.

Mult noroc in recuperarea micutei!

| BuLaNNNeL a răspuns:

Slabe sanse sa o fi luat-o hingherii, mai ales acum de sărbători. Dracu mai umblă dupa câini pe strada când petrecerea e in blana. In cel mai bun o fi luat-o vreun trecător sa o îngrijească pana o căutați, poate ca a pus si anunț pe Facebook pe grupuri (in general alea de vanzare-cumparare din județul tau am văzut că mai apar si anunturi din astea, gen: am gasit un caine rasa X maroniu cu pete albe pe labute etc) merita sa încerci sau o fi fugit pe deal ceva din cauza bubuiturilor.

| Miha explică (pentru BuLaNNNeL):

Am postat anunț cu ea pe toate grupurile posibile. Nu prea se atașează de străini, ca să o poată tina cineva. sad sper sa o găsim la adăpost. Mulțumesc!

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru Miha):

Ok, mult succes. Sau poti incerca (dar nu prea cred) lângă tomberoane ceva, dar sr musca-o cainii maidanezi. Nu stiu ce sa zic. Multa bafta.