Uite : la tara la cineva, chiar s-a intamplat o lupta ciobanesc vs pitbul. Au scapat din curte unu sau doi pitbuli si au atacat doi ciobanesti. Ciobanestii aia doi nu stiau ce sa faca. Pitbulii efectiv sareau la gatul lor. Daca nu se intervenea se stia cine castiga lupta : pitbullii. La ogar bine-nteles ca pitbullul castiga, iar ogarul se salveaza cu fuga. La ceilalti, ce pot spune : depinde de varsta, de sex si de cat de "experimentat" e cainele ( adica sa stie acolo sa se apere ). Spe exemplu eu am chow chow si cand il scoteam la plimbare el cauta joaca. Si vedea caini, si incepea sa se duca la ei, sa alerge dupa ei. Si cainii incepeau sa fuga ))) se speriau de el ))).
O prostie de intrebare si de motivul pentru care ai pus intrebarea, mai bine nu-ti mai lua nici un caine sau spune-le celorlalti sa-ti tina cainii inchisi si daca ies cu ei sa le puna botnita si sa-ti tina in lesa.
Orice caine ti-ai lua daca zici ca sunt agresivi cainii de pe la tine de pe acolo nici nu apuca sa creasca si ti-l face draperie, ca pana la 1 ani nu cred ca e in stare sa se bata, astfel incat sa castige.
Nu te gandi sa-ti iei un caine pentru lupte, sa arati ca tu esti cel mai atre din parcare, mai bine dreseaza cainele sa se mire lumea cat de bine e dresat decat sa se uite la el si sa se sperie ca e plin de cicatrici sau sa se fereasca de frica sa nu scape sa-i faca praf.
Raspunsul e simplu.
Un caucazian e aproape la fel de agresiv ca un pitbull. In sensul ca au cam acelasi caracter. Pana nu-si termina adversarul nu-l lasa. Adica, pana nu-l ucide... sa ma fac bine inteles. Cu astfel de caini nu te joci, in special daca sunt invatati sa fie agresivi.
In principui pitbull-ul e cel mai agresiv, dar un caucazian mascul poate sa-l faca, depinde de caine. Vecinul meu avea un caucazian, care il tinea pentru paza. Daca scapa ajungeai sigur la urgenta. Eu aveam un mioritic, s-a intamplat sa se intalneaca pe la poarta odata, si mioriticul i-a facut fata cu greu. Era o chestiune de timp pana sa-l termine caucazianu. Acelasi caucazian s-a intalnit cu un caine lup, tot al unui vecin. Nu a durat 5 minute cred ca sa-l faca freanjuri. Au fost despartiti cu greu. Mentionez, caucazianul nu asculta decat de un singur spatan, dc scapa din lant, nu-l putea lega decat un singur om. Sper ca intelegi cu ce fel de caini sunt. Daca ai probleme cu caini in cartier, cumpara o masina. Un caine, atrage alti caine, deci mai mult scandal
Mai ai de crescut, si nu mai pune asemea intrebari prostesti stii si tu bine raspunsul la intrebari.
Nu mai puneti astfel de intrebari. Nu ai de unde sa stii pana la urma. Depinde cat de puternic este cainele. De exemplu un rottwailler poate fi mai putin putenric decat un pitbull si asa poate castiga un pitbull. Daca vrei sa iti ie un caine nu trebuie sa te intereseze cat de putenric este in luptele cu alti caini. Doamne, ce intrebari mai puneti.
Vreau parerile voastre, karsivan daca tot nu ai raspuns la intrebare, ce te bagi tu?
Stai in banca ta, copil frustrat.
Vreau un caine care sa stie sa se bata cu alti caini, pentru ca pe la mine este plin de ciobanesti, rottweileri, ogari, foarte agresivi. si mereu mi-au omorat caini. acum optez spre pitbull, dar cred ca un ciobanesc si un rottweiler, poate sa il bata pe pitbull asa`?
milezpinkangel întreabă: