Pai tu te-as statuii sa te asigur in primult rand ca ai toate conditiile necesare pentru intretinerea cainelui respectiv, apoi sa ai peste 18 ani si sa fii sigur de ceea ce-ti doresti si sa te si documentezi de fiecare rasa in parte sa vezi care iti e mai pe plac.Si inca un sfat, ar mai fii ca daca acesta este primul tau caine si vrei sa-ti iei amstaff, sa iti alegi femela pentru ca masculul va incerca mereu sa fie alfa adica sa te domine.Bafta!
Cane Corso ar fi cel mai ok dar și Amstaff ( își iubește stăpânul foarte mult)
se zice ca rottweiler-ul isi uita stapanul dupa 3 ani si risti sa nu te mai recunoasca si sa te inhate mai bine un ciobanesc german
Părerea mea e ca, Cane Corso e cel mai bun...Paza,energie,dresaj ușor dar trebuie făcut încă de mic. Din păcate nu e bun prieten cu straini si alte rase de caini.E mai violent decat restul câinilor pe care i-ai zis tu mai sus. Funda?
Depinde...trebuie sa-ti-l alegi dupa cum iti zice inimioara Eu as zice Cane Corso. Iti dau un sfat, te rog nu te supara pe mine: Mai bine adopta decat sa cumperi.Dar faci cum vrei. Sper ca te-am ajutat.O ZI BUNA!
Deniissel întreabă: