| Addaaa99 a întrebat:

Salut
ce trebuie sa ii cumpar unui catel cansh/bichon?
plz...
rasupunsuri multe

5 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Pai mancare, un lant bun, jucarii sa se poate juca cu ele, ce-ar dori mai multe? thinking :p

| CoryCorina a răspuns:

Pai eu am un bichon maltese si unul havanese...adauga messul meu si iti voi enumera totul iti garantez doar am doi de genul asta... iar aici sunt prea multe lucruri si trebuie sa explic in detaliu pls aduga:regina_frumusica_al99

| CoryCorina a răspuns:

Sau ...pai trebuie sa stii ca trei luni are vaccinuri dupa aceea il vei putea scoate afara si sa ii faci baie, pana atunci nu, eu ia-m cumparat cainelui meu (atat cel maltese cat si cel havanese)un cosulet, mancare speciala pentru cei mici sau pentru rasa lui, e bine de stiut ca trebuie sa il stergi la fund cand face treaba lui aia mare deoarece el este flocos si ramane lipit de blana lui, este un caine foarte pretentios acum vorbind nu la actiuni ci la lucrurile pe care trebuie sa ii le dai, asa eu ia-m cumparat un sprei de descalcit cu miros, o perie, of urmeaza partea grea cand este mic el nu face afara si trebuie sa il obisnuiesti nu sa te enervezi pentru ca el este ca un copil de la prima faza pana la ultima.Cred ca te-a ajutat daca mai ai nevoie de ajutor nu uita messu meu este:the_cheetah_girl_2010. Te ajut cu orice cred ca o sa iti raspund la tot.SI NU UITA ESTE UN CAINE CARE ARE NEVOIE DE RABDARE ASA, IAR TU ASA SA FACI!(si poti avea nefericirea sa ai unul mai rau nu trebuie batut pentru ca se va face mai rau, ai grija la detaliul asta!)

| CoryCorina a răspuns:

A si jucarii pentru rontait se poate sa ai probleme cu el la rontaiala... din cauza ca dintii lui sunt in crestere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bedigri si ciorba sai spele stomacu