| StylesGirl a întrebat:

Cineva mi-a adus recent un pui de căţeluș, recent adică astăzi, și de fiecare dată când mă apropii de el incepe să mârâie.
Ce să fac ca să mă imprietenesc cu el? Fundă! :3

9 răspunsuri:
| MAlexe a răspuns:

Pai stai mai mult timp cu el, e inca micut cu timpul se va atasa imediat de tine nu te ingrijora

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il lasi sa te miroasa, ii dai mancare, incerci sa il mangai...dar nu te grabi, tine cateva saptamani treaba asta... oricum se va obisnui el cu tinewinking

| Maiuta a răspuns:

Incearca sa ai ceva in palma si sa te apropii de el. apoi pune-i mana incet pe cap.dar mereu tine mana in jos, caci altfel se va speria si te va marai. poti sa ii iei o jucarie sau ceva de genu si sa te apropii de el ca sa te joci.dar pas cu pas. :3 :* sper ca te ajuta

| darrio2007 a răspuns:

Da-i de mancare cateva zile si se va obisnui cu tine.Nu te cunoaste, deocamdata.

| StylesGirl explică:

Am reușit să pun mâna pe el și acum nu mai mârâie la mine. :3 Mulţumesc tuturor!

| MihaelaDart a răspuns:

Da-i mancare, incearca sa te joci cu el cu mingiute, oricum la cat de mic e nu te va ranii, astfel usor te vei imprieteni cu el. Reactioneaza asa caci nu te cunoaste, maraind i-a forma de aparare de a sta departe de el.

| FemeiaPisică a răspuns:

Cheamă-l la tine cu mâncare, o să vină sigur dacă îi este foame. Apoi, joacă-te cu el.

| Denisa_Deny_1992_qDtX a răspuns:

Joaca-te cu el sa simta ca il iubesti si sa vezi ca va incepe sa te adore si apropo nu il lasa singur in casa prea mult

| Maioru a răspuns:

Ca sa te apropii de un caine trebuie sa-i dai sa manance ceva de la tine din mana si nu trebuie sa-ti fie frica pentru ca un caine simte omul daca ii este frica, trebuie sa-l domini ca sa stie cine este stapanul