| GPA a întrebat:

Cu o zi in urmă, fratele meu și-a adus câinele cu el (beagle cred), iar părinții au fost de acord. Dar, încep să-mi fac griji de un lucru chiar dacă ei nu și-au dat seama. Câinele, efectiv, mârâie de unul singur prin casă. L-am dus afară, dar nimic. I-am pregătit hrana/apa dar nici un rezultat. Se așează în 4 lăbuțe și mârâie la perete. Incepe să mă streseze acel mârâit. Dacă încerc să-l duc într-o altă cameră, se-ntoarce in aceeași zonă și mârâie, in sufragerie, lângă peretele dintre ușa și canapea.
Dar de ce tocmai în zona aceea?

Nu mi se pare-n ordine, dar nu găsesc nici o explicație.

Este a doua oară când primesc animale in apartament, am și papagali (peruși), dar n-am întâlnit un comportament tulburător in cazul lor.

Ce pot face? Mă stresează mârâitul, aseară a fost dezastru!
Nu-l pot potoli, în același loc zi de zi. Frate-meu mi-a spus că nu se comporta in felul ăsta la el acasă.

2 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Trebuie dus inapoi la fratele tau acasa. Acolo e obisnuit.
La tine va dura ceva timp pana se va obisnui. Joaca-te cu el si ve-ti deveni mai usor prieteni. Asa va inceta sa maraie
happy

| costinvlad a răspuns:

Poate o fi ceva prin zona si a mirosit sau a simtit anumite chestii. Sau poate a auzit ceva de acolo(sobolani, etc) sau o fi ceva energetic(sunete care doar cainele le aude sau bau bau). Sau ii este frica de casa si nu este obisnuit. Poate simte ceva deoarece au simturile mai dezvoltate cainii.