| NICHEVSKY a întrebat:

Salut cum as putea sa imi fac cateaua (Amstaff - 8 luni) agresiva cu alti caini, am o vecina care au 2 caini de talie mica si o musca, dar amea nu le face nimic, as vrea sa ii jupoaie.

9 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Sa vezi ce iti otravesc aia cainelewinking in cajul de jupuiala.

| fuhiulian a răspuns (pentru Crackman):

Stai tu cuminte in banca ta, in primul rand nu isi tine cainii in lesa/botnita, nu am chefu' si rabdarea sa o duc la veterinar sa ii trateze ranile, si nici tu nu cred ca ai avea.

| Crackman a răspuns (pentru fuhiulian):

Eu nu prea im8 bat capul poate sa stea pe frigaruie pe gratar din partea mea.

| Allymalik15 a răspuns:

Serios? de ce ai vrea sa o faci sa jupoaie alti caini?! Totusi este Amstaff, are in sange un instinct de a fi rea, eu am amstaff si are un an, e si un ciobanesc caucazian de 9 lui, caucazianul il bate non-stpo si el doar maraie. Gandeste-te putin, daca ar vrea l ar omor intr-o secunda. Asa este si catelusa ta. Dar totusi este mica, de la un an in colo o sa se mai inraiasca.

| fuhiulian a răspuns (pentru Allymalik15):

Mersii de raspuns, ea este foarte blanda si nu prea vreau sa fie bleaga sa o bata corciturile alea dupa strada.

| Aela a răspuns:

Daca o vei face agresiva si vecina ta suna la politie si dovedesete ca amstaff-ul tau (care deja ar trebui sa fie agresiv) este intr-adevar agresiv autoritatiile ti.o pot lua

| fuhiulian a răspuns (pentru Aela):

Nu eu sunt de vina, ea ar trebui sa isi tina cainii cu botnita si in lesa.

| Aela a răspuns (pentru fuhiulian):

Din moment ce caini sunt de talie mica nu prea are cum sa le puna botnita. Insa daca tu vrei sa faci plangere la politie ca iti musca catelusa, politia ar putea o convinge sa ii tina in lesa daca ea va refuza sa ii tina in lesa ii va da o amenda sau in cel mai rau caz ii vor lua caini

| Mihai1231 a răspuns:

In cazul in care cainele tau ii "jupoaie" pe ai vecinilor fi sigur ca politia iti va lua cainele si o sa ai parte de un dosar penal plus amenda destul de mare... daca vrei doar sa-ti faci cainele mai rau in sensul sa stii ca te poate apara nu-ti fa griji ca daca o sa ai grija de ea si o sa se obisnuiasca cu tine sigur nu o sa te lase la greu, da asta nu ii motiv sa ti-l faci masina de luptat