| IonuţR1995 a întrebat:

Cum imi pot convinge parintii sa imi iau un caine? Deoarece spun ca naparlesc sau sunt scumpi chatterbox, tin sa va spun ca faza cu "daca ma iubesti imi iei" nu prea merge. Si aici niste constanteni imi pot raspunde. In Constanta unde pot gasi pe cineva care sa vanda pui de bichon bolognese cu un pret mai accesibil si daca da spuneti si pretu si adresa. Multumesc pentru timpu acordat. Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| KirigayaKirito a răspuns:

Cumparal(sau ia-l de undeva) adu-l acasa si ii spui:Mami, am dat 2 milioane pe ceva extraordiar! Ii arati catelul si nu cred ca o sa te puna sa il arunci dupa ce ai dat atatia bani(un bichon poate sa coste mai mult sau mai putin depinde de unde il iei, de la cineva sau de la mall)La mall is mai skump dar nah.App.un bichon costa 800 de ron(200 euro) deci mai gandeste-te o data.nu mai ieftin iesi cu un papagal sau o broscuta testoasa?big grin

| IonuţR1995 explică (pentru KirigayaKirito):

Am 4 perusi happy. Eu imi doresc tare mult un catel si am ales bichon pentru ca nu naparlesc la fel ca ceilalti. Ca nah stiti cum sunt parintii. oricum multumesc pentru raspuns happy

| KirigayaKirito a răspuns (pentru IonuţR1995):

Atunci sper sa faci rost de el cat mai mult si sa te joci cat mai mult cu el(Cand il vei avea).eu ti-am zis doar ca sunt scumpi dar si dragalasi, recunosc :X

7 răspunsuri:
| Tourniquet a răspuns:

Eu stiu in Constanta canisa de bichon havanese. Singura canisa cu pui de havanezi din Romania. Cuibul va fi in iarna, in decembrie. Canisa este Karvil's Havanese. ( www.bichonhavanese.ro ). Iti recomand cu caldura sa iei de acolo, iar canisa de bichoni bolognesi stiu ca este Fluffy Angels care va avea un cuib tot in iarna, iar una de bichoni maltezi este Lora's maltese.

| IonuţR1995 explică (pentru Tourniquet):

Adica. cum adica cuib la ce te referi?!

| IonuţR1995 explică (pentru Tourniquet):

Si am uitat sa mentionez daca e pui baiat. happy

| Tourniquet a răspuns (pentru IonuţR1995):

Cuibul = puiutii care vor fi fatati in iarna. Femela o sa faca in jur de 5-6 pui, tu o sa suni pe aceea femeia, iti va da cainele cu pedigree (costa in jur de 400 de euro, da e caine de calitate FARA BOLI GENETICE, e rasa pura, are vaccinurile facute ). Eu iti recomand femela si o poti steriliza daca nu vrei calduri, pui, etc. Sunt mult mai ok.

| GalaxYC a răspuns:

Aratai mamei tale ca intr-adevar vrei acel animalut...si nu prin smekerii din alea copilaresti arata-i ca esti o persoana matura si ca iti doresti cu adevarat alec katelus.bafta