anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa-mi invat hamsterul sa se dea in rotita? El mereu se urca deasupra rotitei, dar nu se da in ea. laughing Am incercat sa il pun in roata de cateva ori si sa-l invart, dar iese... pur si simplu nu-i place! straight face
Ce pot face? straight face
* FUNDA + VOTURI *

4 răspunsuri:
| Alina140663 a răspuns:

Poti sa ii pui mancare pe rotita[ ce ii place lui si sa vazi daca se fa urca. el va vedea ca se misca rotitz si va incerca sa se joace cu ea. la incepui va iesi dar pentru ca este un animal curios va intra la loc
succeslove struck
imi dai te rog funda sau cel putin voot ca am mare mare nevoie de el

| adi_9709 a răspuns:

Te asigur ca hamsterii pitici, siberieni sunt vitezomanii vitezei! O fi ei mici dar au o viteza de numai poti sa ii prinzi daca iaia scapat prin casa! Hamserii astia mari sunt mai domoli si nu prea alearga pe roate am avut si eu si mi-a murit.Te sfatuiesc sa iti iei un hamster siberian! Ca vorba aia:Esentele tari se tin in sticlute mici!

| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna. Si eu am hamster si am avut aceeasi problema. De la un timp se va plictisi sa nu faca nimic si va veni el la rotita.laughing)
Pa, pa.big grin Fundita sau vot

| cupcake02 a răspuns:

Daca se urca pe roata inseamna ca e rumegus sau altceva care poate sa blocheze roata. Ai grija sa aiba spatiu suficient sa se invarta si hamsterul se va obisnui cu ea si, pentru ca nu o sa o mai poata urca, va intra in ea si va incepe sa se invarta. Multa bafta! happy