| StefanStyle94 a întrebat:

Salut big grin...Am 3 intrebari:
1.De ce pisica mea(are 2 ani) nu mai vrea deloc mancare, ci doar bobite whiskas?
2. Bull terrieri sunt agresivi in general?
3. Ce ati prefera sa luati? Un Bichon sau un bull terrier?

Răspuns Câştigător
| Anca a răspuns:

1. Pt ca asa ai invatat-o big grin

2. In general, masculii bull terier pot avea tendite de agresivitate... Dar daca se face socializarea corect, de mici, atunci nu sunt probleme cu ei. Eu cunosc multi bull terieri si sunt foarte pupaciosi tongue

3. Bull terier cu siguranta. Imi plac cainii impunatori.

6 răspunsuri:
| Barbie331 a răspuns:

1. Asa s-a obisnuit.
2. Cred ca da, dupa cum arata. Dar totusi sunt draguti.
3. Intre Bishon si bull terrier, as lua bishon. Dar daca mai pune pe mine sa aleg rasa de bloc, as alege yorkshire terrier toy.

Sper sa te ajut, imi dai mie fundita, plz?

| Minks a răspuns:

1. Daca numai asta i-ai dat e posibil sa se fi obisnuit.
2. Nu, sunt niste caini foarte prietenosi chiar jucausi. Se spune ca sunt foarte fideli stapanului.
3. Bichon, bull terrierul arata mult prea ciudat pentru un caine.

| Serendipity17 a răspuns:

1. Ii plac foarte mult si s-a invatat cu ele.

2.Nu,unii ii dreseaza sa fie asa ca sa ii foloseasca ca niste caini de paza.

3. un bichon... bull terrier nu cred ca asi putea sa am grija de el. happy

| Larette a răspuns:

Barbie nu te mai baga daca nu stii, cum adica "sunt agresivi, dupa cum arata"? Nu exista caine rau ci stapan rau. Daca il inveti de mic sa nu muste si sa nu fie agresiv, e perfect.

Bull terrier all the way.

| ChibiRose a răspuns:

1. Pentru ca ai rasfatat-o prea mult.
2. NU foarte, depinde.Cand se simt presati, cand sunt tinuti in spatii inchise, se pot enerva.
3. Bichon. E mult mai dragut si se adapteaza mai usor la bloc(daca stai la bloc).

| NoName1234 a răspuns:

1.Doar ca sa stii am auzit de la veterinar ca whiskas e cea mai proasta mancare, si ca cea mai bua e royal canin happy atat vroiam sa zic big grin