| GHIBZ a întrebat:

De 2 zile catelul meu nu mai mananca, nu mai bea apa si nu se mai misca. Cum il asez asa sta. Ce o fi patit? Ma puteti ajuta si pe mine? Va rog!

Răspuns Câştigător
| Kamiichu a răspuns:

Ai grija, eu asa am patit cu un catel, s-a imbolnavit vineri, nu mai manca, nu bea apa, nimic... si sambata si duminica era inchis la veterinar, luni a murit, l-am dus luni dimineata si l-a "stabilizat" dar seara a murit. Nu vreau sa te sperii, dupa aceea am auzit de la persoanele care l-am luat ca si ceilalti catei au murit, ziceau ca e o boala de la mama, oricum tu ai grija, du-l cat mai repede la veterinar!

4 răspunsuri:
| TiberiuFasole a răspuns:

Du-l urgent la veterinar. Inseamna ca are ceva si nu se mai poate misca sau alt ceva. Poate are ceva la sange. Cred ca, are ceva grav si, daca nu il duci, nu se va mai putea misca nici odata.

| AndreiPisoias a răspuns:

Cel mai bine e sa il duci la veterinar sau sa intrebi la o farmacie pentru animale ce sa ii dai.

| RockForALongLife a răspuns:

S-a imbolnavit poate a mincat ceva ce nu-i convine du-te cu el la un medic veterinar mai bine nu risca el va sti ce sa faca

| DFGHJKKHGSVBN a răspuns:

Pai asa a facut cainele meu cand a avut o capuse Nu manca Nu se juca Nu facea nimic. Sau celalalt caine al meu a fost problema la lant ca-l stringea prea tare (acuma nu stiu daca il-ai in lant)
Sau e in momentul de perechere...
in rest nu stiu ce sa-ti mai spun.