Intrebarile ar trebui sa ti le pui singur
cati ani ai? Te lasa parintii?
Esti destul de responsabil?
Esti constient ca nimeni nu o sa-ti dea un labrador la un pret mic, e destul de mare pretul in general. (depinde si ce suma ai. daca ai peste 5 milioane poate iei unul, normal fara pedigree)
Tinand cont ca nu cunosti "actele necesare" care cred ca te referi la carnetul lui de sanatate care se face simplu la vetrienar
apoi
esti constient ca o sa te duca la o suma fabuloasa cand e mic
Vaccinuri, deparazitari, mancare speciala, covorașe, pătuț, perii, shampon... e o lista mare
pe luna,,, trebuie sa bagi cel putin 50 de lei pentru el!
Pot spune ca am un caine si m-am pregatit pentru el, m-am informat inainte si pot spune ca m-am descurcat perfect. si asa. pe luna bag vreo 2 mil pentru ca e foarte pretentios
...
Daca ai cate un răspuns bun la intrebarile de mai sus inseamna ca esti apt pentru a avea un caine. mai ales asa mare (si ar trebui sa stai la casa, asta cam neaparat, sau la un apartament mare)
Daca nu esti apt, te rog nu chinuii un suflețel, pentru ca necesita multe si nu se merita sa-ti bati joc
mai bine asteapta sa ai un seviciu, casa ta si atunci o sa ti poti permite tot ce vrei.
Mult noroc, vezi ce faci...
Multumesc pentru raspuns dar am pus aceasta intrebare pentru o persoana din familia mea dar el nu are cont TPU, si are coditii pentru al creste! Daca sti vreo persoana care are un astfel de caine te rog sa ma anunti!
MissYoyo întreabă: