Eu ti-as recomanda un Beagle. Este un caine iubitor si nu lasa mult par, problema este totusi ca este un caine de vanatoare, dar daca tu vrei sa-l tii in curte asta nu va fi o problema, ci un avantaj, iti ofera si protectie.
Ar merge un ciobănesc german. Ofera protectie dar asta nu înseamnă ca e rau. Poti sa te joci cu el si sa il tii liber.Dar trebuie sa aibă o cusca cu ceva moale înăuntru.El mănâncă resturi, mâncarea care o mănâncă si oamenii si mâncare cumpărat pentru caini.Este de talie mare si va rezista la frig cat timp are o cusca si va rezista si la caldura cu conditia sa ii mai faci o baie mai răcoroasă sau sa stea la umbra. Eventual, poti sa ii muti cusca sub un copac sau undeva unde este umbra.Pe an ar trebui sa ii faci de vreo 2-3 ori baie. O data primavara si de vreo doua ori vara când este mai cald.
Sunt ascultători si ai putea sa il dresezi.Ca sa il dresezi ai putea sa iti cumperi o carte cu dresaj, CD-uri sau sa te mai uiti la videoclipuri de pe youtube.Cauta Gabriel Cocu.Este un dresor cunoscut in lume si unul destul de bun
Ai putea sa adopti unul dintr-un adăpost, asociatie sau de pe drum.Incearca sa cauti unul pe care sa il salvezi, nu sa il cumperi.
Sper ca te-am ajutat!
Funda?
Aceasta rasa cred ca ar fi destul de buna. Sper sa iti iei un câine! Bafta!
Deniissel întreabă: