| Ssspup a întrebat:

Salut! De curând am adoptat un motan cu varsta de aprox un an care era obișnuit sa stea pe afara. Noi locuim la apartament și nu l putem lasa sa iasă.
Îmi puteți da niște sfaturi despre cum îl pot obsinui înăuntru și sa nu mai miaune continuu lângă ușa de la intrare? Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Ii place sa se plimbe pe afara, iar asta nu se schimba daca il castrezi. Poti sa il lasi atat in casa cat si afara, sau sa il lasi sa plece. Am si eu pisici, pisica mea Luna este salvata, sta doar in casa dar eu am salvat-o la patru luni. Pisicile sunt persoane, daca a gustat viata in libertate nu poate sa se multumeasca cu captivitatea.

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

În primul rând, castrează -l.

| Ssspup explică (pentru mihai69):

Sigur, urmează in perioada următoare. Consideri ca și asta este un factor important chiar dacă nu e în perioada de împerechere?

| Ssspup explică (pentru minrest):

Am înțeles. nu prea vad totuși cum as putea sa l lasă să iasă zilnic afara, locuind la bloc, la etajul 1 sad ușa de la bloc este mai mereu închisăsad
Mulțumesc pentru răspuns!

| minrest a răspuns (pentru Ssspup):

Da, si eu stau la 1. Doar daca ii faci un pasaj, o scandura pana intr-un cpac din spatiul verde. Poti sa il lasi pe asta sa plece, sa il mai mai saluti pe afara si sa ii dai mancare, si in schimb sa iei un pui. Deasemenea, sunt pisici care asteapta la usa scarii, sa le deschida cineva de pe scara; oricum, e complicat.

Da, ai dreptate. E posibil chiar sa nu își dorească sa stea aici cu noi. Voi încerca și metoda de a-l lasa câte puțin pe afara. Mulțumesc pentru sfaturi!

| Sebibosul37 a răspuns:

Nu se poate obișnui asa sunt motanii le place libertatea!

| minrest a răspuns (pentru Ssspup):

Vad ca respecti animalele. Da, problema e dificila. Succes!

Da, nici nu vreau sa l fac sa sufere? mulțumesc!

| Ssspup explică (pentru Sebibosul37):

Da, tind sa va dau dreptatelaughing) mulțumesc!