Cum i-ai aflat proprietarul? L-a contactat veterinarul?
Sper să fii sincer, fiindcă e foarte greu de crezut ca cineva să isi abandoneze bichonul. Poate doar in cazul când e foarte bătrân ori bolnav, se mai găsesc idioti care lasă poarta casei deschisă si dacă se intorc, se intorc, dacă nu... Dumnezeu cu mila.
Scărpinatul excesiv, poate fi de la purici, dermatita, alergie la sampon (ori, nu l-ai clătit cu suficientă apă), ori de la mâncare etc.
Du-l la veterinar si iti spune.
Are cip si i am aflat si proprietarul, dar ghici ce? L-am sunat si a spus că nu îl mai doreste
Pffff... ce oameni...
E posibil ca animăluțul să aibă o dermatită din cauza mâncării. Cu ce l-ai hrănit? Sper că nu cu boabe.
L-am scanat cu acel aparat si a dat un cod si dupa l-am gasit in rex.Acolo spune toate detaliile posibile(ani, rasa, nr telefon si proprietar)
Veterinarul, nu tu.
Nu stai linistit.L am hrănit cu ce mi-a dat veterinarul.Cainele cred ca o sa il păstrez ca observ ca s-a atasat f mult de mine si ma bucur
Sincer, nu cred ca proprietarul nu il mai vrea.
Cineva il cauta si probabil a împânzit orasul cu zeci de afise, si plange după el. Daca e așa cum gandesc eu, fă bine si returnează-l, oricat de mult te-ai atasat de el. E păcat. Iti iei altul, cu bani. Nu păstra ce apartine altuia. E un sfat.
De ce nu m-ai crede? Proprietarul cainelui este un bărbat la 70 de ani si la telefon mi-a răspuns fiul lui care mi-a spus că nu îl mai dorește.Ce sa mai zic?
Cum zici.
Eu ma gandesc ca acel bărbat este bolnav si nu poate sa aibă grijă de el
Și a decis să-l arunce in stradă.
Eu zic ca fiul lui a facut asta.In rex spune ca e din sectorul 6 din București și eu l-am gasit in sectorul 2
Cum i-ai aflat proprietarul? L-a contactat veterinarul?
Sper să fii sincer, fiindcă e foarte greu de crezut ca cineva să isi abandoneze bichonul. Poate doar in cazul când e foarte bătrân ori bolnav, se mai găsesc idioti care lasă poarta casei deschisă si dacă se intorc, se intorc, dacă nu... Dumnezeu cu mila.
Scărpinatul excesiv, poate fi de la purici, dermatita, alergie la sampon (ori, nu l-ai clătit cu suficientă apă), ori de la mâncare etc.
Du-l la veterinar si iti spune.
miry2013 întreabă:
anonim_4396 întreabă: