| tasica a întrebat:

Salut, de curand am luat un catel(maidanez, pui de 2 saptamani ) si nu vrea sa manance si nici sa bea apa mai mult linge cand ii dau paine cu lapte.Si o idee sa nu mai planga noaptea? nu pot sa dorm de zgomotul lui

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Puiul este mult prea mic, ca să fie separat de mama sa (nu că vreodată ar fi ok). E încă în perioada, în care suge sânul, nu se poate hrăni cu mâncarea solidă. Du-l înapoi la mama lui, de la care l-ai luat, şi să nu mai faci fapte atât de puerile şi egoiste!

| tasica explică (pentru NOname):

Am rezolvat, poate sa manance mancare solida si e apt, nu eu am facut gestul nu mai sari cu gura + ca nu e luat de pe strada. Stapanul mi l-a dat si crede-ma stie ce face

| NOname a răspuns (pentru tasica):

Să separi un pui de mamă la doar 2 săptămâni de la naştere nu demonstrează că ştiţi ce faceţi.
El a greşit că ţi l-a dat, iar tu ai greşit că l-ai luat...şi te încăpăţînezi şi acum, insistând că ai dreptate.
Iar cei care suferă sunt mama şi puil nevinovaţi...

| tasica explică (pentru NOname):

Vine azi sa il ia inapoi si o sa il primesc cand o sa poata sa manance multumesc

| NOname a răspuns (pentru tasica):

Cu plăcere.

| Anonymouzz970 a răspuns:

Omule, du - l urgent la veterinar si spune i ce ne ai spus si noua, nu chinui saracul animal si nu te chinui nici tu pe tine!

| tasica explică (pentru Anonymouzz970):

Adica? ce are? ca el pare fericit gen se joaaca si etc

| Anonymouzz970 a răspuns:

Du l la VETERINAR si iti spune el tot nu mai fi fraier