| Shuka a întrebat:

De la un timp cainele meu, atunci cand il scarpin pe spate (un pic mai sus de la coada) incepe sa dea din picior, ca si cand s-ar scarpina. Puteti sa imi spuneti de ce face asa? Sunt foarte speriata, deoarece el nu facea asa inainte si mi-e frica sa nu fi luat vreo boala. Multumesc!

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poate ca face asa de placere.

| Pufarinee a răspuns:

Asa facea si catelusa mea cand o scarpinam pe burtica...Nu iti face griji! Doar ii place cum dai...adica il gadili s-au ceva de genubatting eyelashes.

| Andr3 a răspuns:

Stai mhai calma ca se gadila doar laughing))) toti cainii fac asta, depinde unde ii gadili.Si cateaua mea da asa din picior daca o gadil pe burta sau la baza cozii.Fiecare are, ca si omul, puncte sensibile unde se gadila mai rau si dau din picior asa cand se gadila laughing Acolo are el punctul sensibil unde se gadila cel mai mult, de aceea face asahee hee stai linistita.Sunt chiar amuzanti cand se gadila asa, eu nu am vazut caine sa nu dea din picior cand ii scarpini mai tare in anumite puncte laughingwinking

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

E locul unde el nu ajunge sa se scarpine singur, si de obicei acolo sunt depuse oua de paraziti.Le creeaza mare placere scarpinatul acolo, declansandu-le un reflex.Trebuie deparazitat.

| mixxjim a răspuns:

Linisteste-te nu-i nicio boala, toti fac asa laughing e un centru nervos acolo, de-abia acum l-ai nimerit, eu cand vroiam sa ma distrez imi luam cainele la scarpinat in locul cu pricina si rideam de el cum dadea din picior laughing sa stea pe spate sa-l vezi cum face rolling on the floor e ceva in genul punctului reflex pe care-l avem noi la genunchi la rotula, pe care ni-l verifica la controlul medical cand da cu ciocanelul si ne sare piciorul

| Seepty a răspuns:

Ii place de aia da din picior sau ori are purici dar mai sigur ii place cam asa face si cainele meu! Dai funda plzzz?

| Seepty a răspuns:

Iiplace de acea da din picior asa face si cainele meu! Dai funda te rog?

| MariaChrii a răspuns:

Stai linistita ca acolo se gadila si eu am avut 3 caini care faceau asa doar se gadila nici seriosbig grin

| Pimpux a răspuns:

S-ar putea sa aiba rabie, ai grija sa nu iei si tu.

| ElGreco88 a răspuns:

Stai linistita, face asa pentru ca, sa zic in termeni mai populari, creierul lui simte ca zona respectiva este scarpinata ce ceva si atunci din isntict da si el din picior ca si cum sa-r scarpina singur, acest lucru fiind condus de creier=>( creierul din obisnuinta de a da comanda piciorului sa se scarpine, acum ca simte ca cineva il scarpina da si el comanda ) care nu realizeaza ce scarpina => din reflex! el simte ca ceva il scarpina si stie ca atunci cand il mananca el cu piciorul se scarpina), de asta! salut sper sa ma fi facut inteles, Stai linistita, majoritatea cainilor fac asta! bft

| BiancaAlecsandra a răspuns:

Ii place cand il scarpini ca poate acolo il mananaca mai tare si nu ajuge.Si cainele meu face la fel.

| BuYaKa99 a răspuns:

Nui mai fa asta poti sal paralizezi acolo are un nerv foarte sensibil!

| BuYaKa99 a răspuns:

Nui mai fa asta poti sal paralizezi acolo are un nerv foarte sensibil!
Crede-ma tata e Profesor de biologie!

| desteny12 a răspuns:

Eu am 3 caini.Din cate stiu nu cred ca este vreo boala! daca este baiat s-ar putea sa fie normal. Sper ca ti-am fost de ajutor! : )

| Vunelorescu a răspuns:

Stai linistita nu este nimic grav, doar ii place si eu am o catelusa si face la fel poate are un puricel care nu prea ii da pace si l-ai scarpinat in locul in care il manca thinking oricum stai linistita nu are nimic big grin