| Catyy96 a întrebat:

De vreo doua saptamani pisicuta mea nu e tocmai OK.A avut purici(stau la curte si a luat de la alti pisici din zona),am tratat-o cu parakill si tind sa cred ca nu mai are( am controlat-o pe burtica si la gat),insa ea se scarpina in continuare si se spala extrem de des si as putea spune violent(isi musca blanita). Ieri am observat ca are pe spate(in zona coloanei vertebrale si nu numai) multe cojite, unele cu sange.Ce credeti ca poate fi avand in vedere ca purici clar nu mai are? Ma gandeam ca poate o fi vreo alergie ceva de la alte insecte pentru ca am destui paianjeni in curte in zona unde ea sta.Sa o duc la veterinar? Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| AnnaaaMaria a răspuns:

Du-o la veterinar. E cel mai bine. E posibil sa o fi afectat solutia cu care ai dat-o tu, sa fi facut vreo alergie chiar de la ea. Eu imi dau pisicile cu un praf si le fac baie... cand le fac baie se umple cada de "minunatii" laughing

| Catyy96 explică (pentru AnnaaaMaria):

Am mai dat-o si inainte si nu a avut nimic.O dau de ani de zile.

| AnnaaaMaria a răspuns (pentru Catyy96):

Inseamna ca nu e de la asta, dar nici de la paianjeni nu cred ca e pentru ca auzisem in mai multe locuri ca panza de paianjrn e buna pentru nu stiu ce rani...mergi la veterinar ca numai el se poate pronunta. Pe aici ne dam si noi cu parerea

| digital7shady a răspuns:

Posibil capuse?