Un ou costa in jur de 50 de bani, un pui de prepelita, 1, 5-2, 0 lei, iar o prepelita matura 9-10 lei. In legatura cu puii care tipa, cred ca ar fi cazul sa chemi veterinarul sa le faca un vaccin, e vorba de o picatura de vaccin in ochi dar asta numai dupa ce implineste 10-12 zile. Poti de asemenea sa cauti pe net cum se ingrijesc puii de prepelita.
In legatura cu cresterea nu am probleme, le-am pus albastru de metil in apa si le-am luat mancare speciala. Dar voiam sa stiu daca imi pot recupera investitia sau sa le cresc pentru mine. Si sunt ingrijorat de puii care tipa ca am observat ca sunt mai multi, parca ar face cu randu, odata il vad pe unu ca tipa in continuu si nu se mai opreste deloc apoi peste cateva ore cand ii mai verific il vad pe altu ca tipa, uneori doi de odata. Ii tin intr-o cutie cu un bec de 60W. Ce ar putea sa-i faca sa tipe?
E normal sa puie ..sunt noi-nascuti ca sa ma exprim asa..Pana se adapteaza cu mediul.doar e mediu nou pentru ei. Pana si bebelusii plang la nastere pana se adapteaza si se mai linistesc. Asta exceptand cazul daca au vreo durere sau o nevoie (de a manca, de a fi protejat, de a fi curat).
Cel mai bine este sa apelezi la un veterinar sa vezi opinia lui.
Daca era sa fie de mediu in care stau piuiau toti, dar ei piuie cate unu sau 2 deodata, posibil acceasi doi intotdeauna, apa au destula ca am pus doua adapatoare, mancare au destula din cea recomandata pentru ei, lumina artificiala au.