Ok am inteles pune niste pietre poti sa le si decorezi frumos. Da sa fie mici ti-am mai spus... Funda?
Ma gandeam la piatra de cremene cam cat pumnul
Da.Merge.Nu pui multe.
Da, se poate sparge.
Cel mai bine pui mai multe dar mai mici la diminsiune ma refer.
Pai fundul de la acvariu nu tine prea multa presiune
Daca nu le loveste nimeni de ce ar sparge sticla, ganteste-te la o vitrina, cate pahare si alte obiecte de decor sunt, si ce greutate este si nu se sparge, de ce s-ar sparge un acvariu unde apa mai si amortizeaza loviturile
Cam cat pumnul, nu se va sparge.Presiunea apei preia o parte din greutatea pietrei.
Cremene nu poti pune in nici un caz, pentru ca e calcaroasa, no way. iti vor muri pestii. in schimb poti pune pietre de rau. rechinasii iti vor alerga ceilalti pesti, o spun din experienta
Ai pesti in acvariu? Poti sa pui pietre mai mici, da si pietre de cremene. Da sa fie cat de cat mici sa nu ai peste 400-500 g... Funda!?
Am pesti, si imi iau un alt acvariu azi ar trebui sa ajunga
Cata capacitate are depinde si de capacitatea acvariului... Si daca ai pesti mari, sau pesti mici. Dar de ce vrei sa pui pietre?
Pietrele le pun de frumusete acvariul are 64l si pesti am molly zebre sanitari cory, si mai iau niste,, rechini"
Ok am inteles pune niste pietre poti sa le si decorezi frumos. Da sa fie mici ti-am mai spus... Funda?
Nu eu am broasca testoasa si am piatra deci nu exista nicio sansa sa se sparga acvariu Doar daca pui piatra grea