| MadalinG99 a întrebat:

Salut,este vreo problema daca pun cateva pietre mai mari intr-un acvariu, sunt sanse sa se sparga acvariu?

Răspuns Câştigător
| Raus a răspuns:

Ok am inteles pune niste pietre poti sa le si decorezi frumos. Da sa fie mici ti-am mai spus... Funda?

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Doar nu ai sa pui bolovani de rau. Pune si tu ceva pana in 500 g.

| MadalinG99 explică (pentru darrio2007):

Ma gandeam la piatra de cremene cam cat pumnul

| darrio2007 a răspuns (pentru MadalinG99):

Da.Merge.Nu pui multe.

| OnuOnulică a răspuns:

Da, se poate sparge.
Cel mai bine pui mai multe dar mai mici la diminsiune ma refer.

| Felys a răspuns:

Nu se sparge, de abia le poti spala mai usor decat pe cele mici

| MadalinG99 explică (pentru Felys):

Pai fundul de la acvariu nu tine prea multa presiune

| Felys a răspuns (pentru MadalinG99):

Daca nu le loveste nimeni de ce ar sparge sticla, ganteste-te la o vitrina, cate pahare si alte obiecte de decor sunt, si ce greutate este si nu se sparge, de ce s-ar sparge un acvariu unde apa mai si amortizeaza loviturile

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cam cat pumnul, nu se va sparge.Presiunea apei preia o parte din greutatea pietrei.

| sindromforyou a răspuns:

Cremene nu poti pune in nici un caz, pentru ca e calcaroasa, no way. iti vor muri pestii. in schimb poti pune pietre de rau. rechinasii iti vor alerga ceilalti pesti, o spun din experienta

| Raus a răspuns:

Ai pesti in acvariu? Poti sa pui pietre mai mici, da si pietre de cremene. Da sa fie cat de cat mici sa nu ai peste 400-500 g... Funda!?

| MadalinG99 explică (pentru Raus):

Am pesti, si imi iau un alt acvariu azi ar trebui sa ajunga

| Raus a răspuns (pentru MadalinG99):

Cata capacitate are depinde si de capacitatea acvariului... Si daca ai pesti mari, sau pesti mici. Dar de ce vrei sa pui pietre?

| MadalinG99 explică (pentru Raus):

Pietrele le pun de frumusete acvariul are 64l si pesti am molly zebre sanitari cory, si mai iau niste,, rechini"

| Raus a răspuns (pentru MadalinG99):

Ok am inteles pune niste pietre poti sa le si decorezi frumos. Da sa fie mici ti-am mai spus... Funda?

| Bogdi_Bogdi_1990 a răspuns:

Nu eu am broasca testoasa si am piatra deci nu exista nicio sansa sa se sparga acvariu Doar daca pui piatra grea

| Cipii a răspuns:

Nu o sa se sparga doarr sa nu pui multe big grin!