In primul rind trebuie sa ai in vedere ce lucruri ii plac ei in mod deosebit sau ce si/ar dori, poate chiar un animalut ce ii va aminti mereu de prietenia voastra
Oo :O
ft ft simplu... cred ca ' de fapt nu :((((
noh:
-poti sa ii dai un lant in forma de inima, care se imparte in 2 si pe o parte scrie numele tau si pe cealalta nuemle ei:D
-bratara prieteniei. poti vedea cum se face pe:
http://www.youtube.com/watch?v=ktYEN-BPOs0
-poti sa ii faci un desen in creion, (adica' mai multe desene pe foi mici si rupte) pe care le pui pe o pag mare si le lipesti:D
-poti sa ii faci un inel din ata groasa, pe care o impletesti dupa degetul tau si ii dai, sau este inel gta facut la magazine si este colorat si fain
-poti sa ii dai o cana pe care scrie o dedicatioe frumyx:X
-sau o bratara cu numele ei :D
AAAAA... pana pe 15 iunie mai este destul timp, si poate daca' te grabesti si ai bani poti sa ii comanzi ceva de pe net daca' iti place :D
SUCECS si LA MULTI ANI :*
Poti sa ii faci sau sai cumperi o bratara,cercei,un lantisor,sau sai faci cadou un tricou,sai cumperi o carte preferata de ea,sau poti sai cumperi un set de machiaj,un lac de unghii,o husa pentru telefon, un breloc, niste abtibilduri etc.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Un lantisor cu pozele voastre in el;
O jucarie de plus unde este crosetat numele vostru.
Ai putea sa faci un colaj de fotografii cu voi 2 in anumite situatii amuzante,placute,unice, petrecute impreuna.(le poti pune pe un panou sau un tablou, o ramă ).
Buna! In primul rand ai putea sa te gandesti la ce preferinte are ea, adica daca ii place lucrurile amuzante, horror, funny etc.Surprinde`o! Sunt sigura ca orice cadou i-ai darui, ea il va primi cu mare placere si il va pretui...Ma bucur ca am fost de ajutor. Fundita?
Poti sa ii faci un filmulet cu poze cu voi din momentul in care v-ati cunoscut si pana acum si sa pui o mel care va place.alta varianta ar fi sa ii personalizezi ceva...un tricou, o cana sau o sa ii dai diploma pentru cea mai buna prietena