Buna.Sunt anca din odobesti si iubesc foarte mult animalele.In orasul meu vezi la fiecare pas catei mici si mari.De cate ori vin de la scoala le dau laptele si cornul primit de la scoala dar anul acesta, domnul meu de muzica a vazut o catea pe strada si a dus-o in spatele scolii. I-a facut o cusca si a ridicat un gard ca sa nu plece deoarece avea puisori in burtica.Peste cateva luni cateaua a fatat 7 pui si eu cu cateva prietene strangeam laptele si cornul pentru a il da femelei ca sa aiba lapte pentru catelusi. Pui au crescut dar pe la 1-2 luni au incepui sa moara deoarece luasera raie de la mama lor si mai ramasesera 2. Dar acum a mai ramas doar una(Iris) pe care am vazut-o acum ceva timp pe strada dar pe mama ei (Negruta) nu am mai vazut-o. Vreu sa mai vorbim pe mass despre asta. uite id-ul meu(ank_bebytza).
Foarte trist ce se intampla la noi in tara cu animalele de pe strada. de nenumarate ori am avut parte de faze de care spui tu chiar acum vreo 3-4 zile am dat peste o pisicuta care numa` ce deschisese ochii. era abandonata pe marginea drumului, toata zgribulita si speriata. am luat-o si am bagat-o in curte la un vecin care stiu ca are grija de ea nu cred ca asta a fost cea mai buna idee dar altcumva nu puteam sa o ajut avand in vedere ca mai am 2 pisici acasa macar asa stiu ca are un culcus si laptic in fiecare zi.si eu am propus de vreo cateva ori construirea unui dog shelter, dar problema ii ca in Romania nu se pune pret pe asa ceva. cat despre acel medic veterinar n-am ce zice. pur si simplu nu se poate numi medic veterinar nu poti sa faci asa ceva cand tu esti acolo sa salvezi si sa ajuti! eu tot timpul am preferat un animal decat un om.iti ofera afectiune neconditionata fara sa intrebe "de ce?"!
Girlxx21, ai dreptate 100%. Asta e lumea in care traim, din pacate. Si eu as hrani mai degraba un animal decat un om. Ajut cum pot animalele din jurul blocului meu.si ma simt inutila ca nu pot face mare lucru. Ar fi bine daca ar exista si la noi Politia Animalelor. Sau macar oameni buni. te gandesti ca daca ar fi oamenii oameni si ar avea grija de cate 1-2 catei, o pisicuta, nu neaparat sa le tina in casa lor, ci in jurul blocului.La mine in bloc, cel putin, daca intra o pisica in scara, fac vecinii spume.majoritatea. Oameni rai la care nu ai ce sa le ceri.
Mi se rupe sufletul mai ales de catei.cat sunt de chinuiti.mai ales cand vad cate unul calcat de o masina.imi vine sa ma omor eu in locul lui. In Romania nu exista POLITIA ANIMALELOR si oricum in tara asta numai oameni NENOROCITI altceva nimic bun.
Daca as fi avut banii necesari sa construiesc un adapost pentru animale as face asta cu toata inima. Iubesc foarte mult animalele in special cainii care mi se par fiind cele mai chinuite animale ( TREBUIE FACUT CEVA PENTRU ANIMALE... DAR NIMIC NU SE POATE DACA NU SUNTEM UNITI.
S-a facut o petitie pe protv.ro mai de mult pentru infiintarea POLITIEI ANIMALELOR dar vad ca nici un semn!
Prefer sa dau o bucata de paine unui caine decat unui om...animalu te tine minte in schimb omul are 2 fete
Macar in ploiesti nu sunt asa multi, in buc sunt fff multi. e f frumos ce faci, cauta pe net asociatii de profil din pl si intra in contact cu ei, te vor ajuta
Eu cred ca tu faci un lucru foarte bun daca ajuti animalele.imi poti spune si mie te rog cu ce te-as putea ajuta? trimite-mi un mesaj cu id-ul tau de mess ca sa putem vorbi mai pe larg.si eu iubesc foarte mult animalele.
Buna la toata lumea va multumesc ca simtiti exact ceea ce simt si eu.Eu nu mai stau tara am fost de curand de cand am venit nu mai am stare. vorbesc cu tot felul de asociatii, sa facem ceva...eu as avea posibilitatea dar singura nu pot...de accea poate gasesc niste oameni cu suflet sa ma ajute. am un teren linga bucuresti vreo 1000m si as vrea sa-l folosesc in aceste scopuri. va rog daca as stii ca ar fi oameni saritori cu orice absolut orice si nu ma refer la bani ar fi ideal. acesta este visul meu sa nu mai vad atita suferinta ma doare nespus de mult si nu-mi mai gasesc linistea nu cred ca au vreo vina aceste animale pentru ca s-au nascut poate dar noi suntem responsabili sa-i ajutam. e datoria noastra morala pina la iarna urmatoare sper sa reusescaici in germania toate asociatiile cu care am vb. se agita sunt disperati de ceea ce se int acolo sper din tot sufletul ca fiecare sa primeasca ceea ce merita e strigator la cer si se mai cred si credinciosi, unde le e credinta.acum la sf lui februarie vin cu o asociatie care au la cluj sa aduca niste ciini aici pentru adoptie,, am vb acum sa vedem sa facem un adapost la gherla linga cluj eu va sfatuiesc care ar fi singura speranta daca m-ati putea ajuta.sa gasiti oameni care iubesc animalele mai ales batrini pensionari si sa fie de acord sa i-a citiva ciini la ei noi le dam mincare si ne ocupam sa le facem controale si le construim custi. iar daca ciinii sint aici in germania ceruti dureaza 2-3 luni actele, iar in locul lor vin alti ciini si asa mai departepe linga adaposturi asta e momentan cea mai buna solutie. eu astept cit mai repede raspunsuri. cu cit suntem mai multi vom fi mai puternici. nu terbuie sa ne lasam sa ne biruie aceste fiinte pe care nu-i pot numi decit demoni. dar eu am speranta,,, dumnezeu nu doarme. va veni si ziua cind se va intoarce roata din pacate pina atunci vor suferi multe animale aici se string cu disperare cearceafuri. prosoape dezinfectanti. tot ceea ce este nevoie pentru kastrare. puteti sa-mi scrieti va rog sa nu intorceti fata la aceste probleme gravetrebuie sa facem cevaeu sunt dispusa de indata sa incep dar ajutati-ma si voi elaTolbaru@hotmail.com
Nu prea sunt sanse mari ca romania sa fie exceleze in acest domeniu. pur si simplu nu le pasa de animale, e mai important sa dormi si sa citesti ziarul in parlament si sa votezi legi despre care nu ai habar! e foarte trist... mi se rupe inima cand vad animale neajutorate si incerc mereu sa le ajut cum pot...nimeni nu face nimic
Sunt cea care a scris intrebarea. e foarte frumos ce mi-ati scris.deocamdata trebuie sa mai asteptam ca parintii mei sunt mai preocupati de cum incep scoala decat de banii pentru animale.asa ca va mai dura putin sa ma acomodez eu cu noua mea scoala(m-am mutat la alta)dar va voi mai scrie. ma bucur ca exista si alti oameni carora le pasa
Sunt tot eu cea care a scis intrebarea doar ca mi-am schimbat numele.priviti poza mea. e un cutu salvat de langa parc de mine si mama.
Cine vrea sa ajute animale ca cel din poza mea, pot dona bani sau macar sa le dea ceva de mancare. daca vrei sa ajuti si restul ca si el comunica cu mine la aceasta intrebarea.inca odata vreti sa va alaturati mie cat mai multi iubitori de animlele?(sunt tot eu cea care a scris intrebarea)
HeilinzSahtra1996 întreabă:
Toader_Raisa_1998 întreabă: