| Pikabu19 a întrebat:

Hamsterii mei atunci cand dorm,dar nu intotdeauna,isi misca labutele si piciorusele, sunt foarte nostimi. Oare au cosmaruri?

5 răspunsuri:
| Armenianeek a răspuns:

Da, au cosmaruri, viseaza pisici razboinice laughing

| SarmalutaPuternica a răspuns:

Esti asa norocos /norocoasa ca ai hamsterisad eu mi-as dori mult sa vad cum isi misca labutele si picioruselecryingimi vine sa plang de emotie cred ca mancarea din cusca ii deranjeaza la labutelaughing alta idee n-am.

| mihaiion2 a răspuns:

Nu au cosmaruri. Miscarile din timpul somnului sunt determinate de sistemul activator ascendent de la nivelul trunchiului cerebral - acesta are rol in trezire si trimite impulsuri musculaturii pentru a verifica daca creierul percepe si raspunde la miscari - practic verifica daca creierul este treaz. In perioada de somn superficial creierul se trezeste - acesta fiind mecanismul trezirii din somn. Asa se intampla si la oameni.

| Robert_Mocanu_1996 a răspuns:

Posibil... daca vei cauta pe google vei gasi stiri despre cercetatori care fac teste pe animale pentru a afla ce "viseaza"... Funda?

| Hurdea_Darius_2000 a răspuns:

Nu au, ramai linistit pentru ca daca ar avea s-ar speria foarte rau ziua. Sa nu te sperii, multe animale au reactii asemenea. Sunt din cauza ca se intend in somn nu pentru ca au cosmarurui.