| Cineva2424 a întrebat:

Salut, ieri am primit o broasca testoasa de la o ruda.Am cateva intrebari ..in primul rand e un fel de combinatie adica este si de uscat si de apa....omul acela mi-a zis ca ea sta pe jos in cada si cand vrea sa manance ii umple un lighean cu apa si ii pune 3 pestisori acolo si ii mananca.Acolo face si caca doar in apa. faceAcum intrebarea este...eu nu prea stiu multe despre ea ..pe siteuri spune ca alea de uscat sunt ierbivore si nu inoata...dar nici de apa nu este deoarece sta pe uscatlaughing. Nici modelul de pe carapace nu l-am gasit. pe siteuri ..este maronie, pielea are puncte pe ea...carapacea este plata... putin luata carapacea pe magini, Deci puteti sa imi dati cateva informatii despre ea?

2 răspunsuri:
| sonya a răspuns:

Buna,

Este posibil sa fie o broasca de Florida, broasca care sta si in apa si pe uscat. Totusi, in apa petrece cel mai mult timp. Cu mancarea, sa stii ca dupa o varsta mananca si a ta varza, salata, dar si carne de pui cruda, pestisori, viermi, rame, etc.

Ca o informatie pentru tine sa stii ca nu isi face nevoile doar in apa. Isi face nevoile peste tot. Daca o lasi pe jos o perioada de timp sa nu iti fie mare mirarea cand vei da peste o murdarie. Si miroase urat sa stii.

Nu iti pot spune exact ce fel de broasca este. Daca ai putea sa ii faci o poza si sa o trimiti, ar fi perfect.

Pa.

| PandaEcrazy a răspuns:

Aceste testoase dorm mai mereu cu corpul in apa si cu capul in afara, dar nu prea este diferita de restul testoaselor, asa ca ar trebuie sa o tratezi ca pe o testoasa diferita