anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri mi-am luat un caine (corcitura de bischon [nu stiu daca am scris corect oricum intelegeti]) si inca nu i-am ous un nume pana acum ma gandeam ori la Rex (total opus) ori Tim/Timmy. da nu sunt sigur Cel mai bun nume ia funda (nu va fi neaparat numele catelului) Caracteristic lu Cutzu : Latra (mai mult schelalae) cand e singur deoarece ii e dor de mama si fratii si surorile lui. So... Sper sa gasiti nume bune happy

Răspuns Câştigător
| AndreeaDeiia a răspuns:

Otto, Toto, Asy, Max, Blacky, Brush, Atos, Eddie, Fox, Lars, Pipo, sunt pentru. masculi, tu pentru ce vroiai?

| anonim_4396 explică (pentru AndreeaDeiia):

Catel. daca erea fataziceam catea deci e bine

| anonim_4396 explică (pentru AndreeaDeiia):

MAX

| AndreeaDeiia a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc mult pentru. fundita :*. Ma bucur ca ti-a placut big grin.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-i rect.

| EaEmma a răspuns:

Toto...big grin

| LiviuuuXD a răspuns:

Max,Donny,Don,Timmy,Tomas,Tom
,Rocki,Flufy,John,Jack,Eddie,Johnny,
Pepsi,Rex,Andy,Alvin,Bubico,Bobiță, Firicel,Laptic,Grivei,Rexi,Zozonel,Aurică,Nalbă,Ronny,Tod,Ted, Rott, Bear Lion, Lordul Curcubeu, Lătrațel, Labuș. Sper ca iti sunt de folos!

| LiviuuuXD a răspuns (pentru LiviuuuXD):

Acolo dupa Ted am scris Rott dar nu stiu de ce nu incape!

| Nevastuic a răspuns:

Daca e biscon nu i se potriveste deloc REX asta e nume pentru un caine de doua ori mai mare fata de un bischon sfatul meu este sa ii pui un nume mai delicat si frumos cum este aceasta rasa de caini big grin

| Gabonne a răspuns:

Mie imi place Bruno. Sper ca te-am ajutat Baftahappy

| AllePufulete a răspuns:

Pepsi laughing asa i-am pus numele bichonului meu love struck

| fabregas35455 a răspuns:

Un nume bun ar fi brick.

| Anna05 a răspuns:

Ce zici Lord, Nero, Atic, etc... Poti cauta pe net si iti da foarte mult nume de cainiwinking. Pupici! :*