| fihao a întrebat:

Salut ieri mi-am luat un perus micut de 2 - 3luni au spus la magazin si sta degeabalaughing nu prea a mancat si cand face treaba mare cam face pe el dar mentionez ca nu este diaree este tare dar ramane in penaj "impriponit"la 2 luni ar trebui sa schiteze ceva sau este timid? casa noua etc

7 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Descrierea ta a fost foarte amuzanta, cica: cam face pe el laughing
In prima saptamana poate si a doua va fi retras, nu va fi foarte activ, ti-as recomanda ca la colivie sa ii cumperi in caz ca nu are o hinta sa se dea pe el si inca un perus (sa fie femela daca perusul acesta e mascul sau sa fie mascul daca perusul tau este femela).
Cel mai bine se va simti cu o companie langa el, dar e alegerea ta.
Daca crezi ca ceva nu e inregula du-l la veterinar pentru control.
Succes si o zi placuta! happy

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=2791,3328,&cm=5
Hinta din aceasta rotunda alba, am avut eu la perusii mei.Se balanganeau pe ea toata ziua :))
Si pregateste-te sa fii trezit pe la 4-5-6-7 dimineata.Fostii mei perusi imi dadeau desteptarea la 4, acum depinde de al tau cat de matinal este :)).

| fihao explică (pentru MeimeiPinguinu):

Mdalaughingacum am vazut cv aseara era tare caca..acu e moale si apos si doar daca mai bag mana la el incepe sa manancelaughingasa noroc am si eu la animale...

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru fihao):

Sa numai cumperi animale de la pet-shopuri.Am avut hamsteri de la pet-shop si au murit la scurt timp dupa cumpararea lor.

| Minnie a răspuns:

Sa nu-l tii cumva in curent sau aer rece si toate fructele si legumele sa i le speli foarte bine si sa i le stergi cu servetele.

| Alinna20 a răspuns:

Eu zic ca nu este obisnuit cu locul si este si micut. Cred ca ai trebui ori sa te joci cu el, ori sa ii cumperi o oglinjoara sa nu se mai simta singur! sau poti sa ii iei o fetita de varsta lui ca daca e mai mare sau mai mica or sa se bata! sper ca sa ii rezolvi problema! succes!

| Alinna20 a răspuns:

Mai bine du-l la veterinar