Lista care ti-am dat nu toti sunt de talie mare sunt si de talie medie.Si daca vrei uite iti pot da o lista cu cateva rase de caini care se inteleg foarte bine cu copii:
Pudel
Pug
Shih Tzu
Bichon Frise
Beagle
Ciobanesc German
Bulldog Francez
Golden Retriever
Labrador
Collie
Terra Nova
Dog German
Chow chow-ul. Pot sa-ti spun din experienta proprie : Am un caine chow chow de vreo 4-5 ani E ciudat ca nici acum nu stie sa latre. De fapt latra cand plecam cu totii din casa sau cand vine un necunoscut la poarta. E foarte inteligent. Avem wc in curte si isi face treaba mare langa cu toate ca nu l-a dresat nimeni. Are blana mare ceea ce e foarte bine pentru ce vrei tu : sa stea iarna afara. De fapt nu prea poate sta in casa decat cu aer conditionat, caci vara lasa bale pestetot. Dar poti rezolva aceastra problema daca il tunzi. Eu nu l-am dresat si acum imi pare oarecum rau, dar a invatat o comanda esentiala ca ''nu-i voie''. Imi place ca nu trebuie sa i-o zici de 2 ori. La capitolul copii, stiu ce scrie pe internet, dar si eu eram copil cand mi l-au cumparat parintii si n-am patit nimic. Si crede-ma l-am tras de blana rau de tot cand il pieptanam. O data a vrut sa ma muste cand il pieptanam. A pus coltii pe mana mea, a stat putin (fara sa apese) si i-a luat singur. E un companion pe cinste!
P.S. : Nu-i lua ham ca o sa te traga pe strada de nu stii ce-i cu tine ))))
Ciobanesc German
Chow Chow
Amstaff
Bulldog(Englez & Francez)
Boxer
Doberman
Golden Retriever
Labrador
Pitbull
Mersi,da astia is caini de talie mare si mie imi trebuie sa se inteleaga cu copii.In afara de golden si labrador, toti sunt caini de paza.
Lista care ti-am dat nu toti sunt de talie mare sunt si de talie medie.Si daca vrei uite iti pot da o lista cu cateva rase de caini care se inteleg foarte bine cu copii:
Pudel
Pug
Shih Tzu
Bichon Frise
Beagle
Ciobanesc German
Bulldog Francez
Golden Retriever
Labrador
Collie
Terra Nova
Dog German