| RaulEma123 a întrebat:

Salut, imi puteti enumare niste hobby-uri care imi vor folosi si pe viitor. Pana acum ma jucam mult pe calculator dar de fiecare data cand ma intalneam cu unii care stiau cate 3 limbi straine sau desenau extraordinar de frumos simteam ca am pierdut timpul. Gatitul cred ca ar fi un hobby destul de ok. Alte idei?

Răspuns Câştigător
| Khero a răspuns:

Ai putea sa combini placutul cu utilul. Ai putea sa inveti ceva programare, daca tot stai mult timp la pc. Ca hobby-uri ai putea sa incerci tenisul, baschetul, in general sporturi. Un hobby il practici ca sa te relaxezi, sa te destinzi, nu sa te lauzi in fata prietenilor.

3 răspunsuri:
| CLCQ a răspuns:

Hobby = relaxare, ceva care sa faci in timpul liber si-ti place. Pe langa sport si gatit, as mai adauga modelism de exemplu. Daca te gandesti la limbi straine, incerca sa inveti klingoniana :-)

| Mayhem666 a răspuns:

Un hobby destul de bun este sa te apuci de vlogging, daca tot stai mult la PC poti sa inveti sa folosesti programe de editare si iti mai trebuie o camera de filmat, gen DSRL ( sau poti si cu o camera nu atat de performanta sau cu camera de la telefon )si poti sa incepi sa filmezi si sa inveti sa editezi si poate iti si place, eu asta as fi facut si am incercat dar nu se lipeste de nicio culoare editatul de mine, ca nu ma pricep deloc, dar poate tu ai noroc si intelegi. Bafta si sper ca ti-am fost de folos.

| R0R0 a răspuns:

Invata si tu limbi straine. Citeste carti care sa te ajute la dezvoltarea personalității.