Animalele nu consuma plante otravitoare, chiar daca nu sau intilnit niciodata cu plante genul asta, le simti cand le miroase, cand sunt aproape de ele.
Atit animale salbatice cit si cele domestice simt, deci nu consuma astfel de plante.
Nimic mai greșit.
Ai avut animale, ai vazut vreodata ceva genul ca un animal sa se apropie de o planta otravitoare si sa vezi ce se intampla? Daca esti habarnist taci dracu, nu te mai baga ca musca la rahat Te bagi sa comentezi la cei care raspund, in loc sa raspunzi celui care intreaba. Genul ala de roan clocit, cufurit, care cauta sa se bage in sama.
Ba mucea, daca ar minca animalele ca tine plante asa, ai vedea peste tot moarte, vai de mama ta care tea facut.Eu in locu tau mas ascunde sa nu mai ma vada nimeni la cit de tanatalau esti
Ei bine, da,
Eu zic ca imediat reactioneaza si incepe sa injure de numa. Daca nu-i trece asa, e bine sa mearga iute la urgente sa-i faca lavaj.
Dar totusi nu cred ca ar consuma plante otravitoare, ca doar stie si el ce ii face bine si ce nu. Daca nu, atunci o sa stie data viitoare.
justyoung9 întreabă: