| Ionut_Laurentiu_1995 a întrebat:

imi puteti sugera si mie un anima de compani ceva ce sa nu necesite multa atentie(am avut perusi dar am fost nevoit sa renunt la ei din cauza k nu mai puteam avea grija de ei\da atentie prea multa)nu vreau un caine vreau ceva micut pe care sa-l il tin in casa si poate sa ma joc uneori cu el...

5 răspunsuri:
| Ioan_Oltean_1972 a răspuns:

Pesti happy

| IceKitty18 a răspuns:

Hamster, ti-as recomanda un teddy bear sunt mai dragalasi si pufosi,dorm mult si sunt dragastosi. Rumegusul il poti schimba o data pe saptamana din cate imi amintesc, mancarea o pui acolo si apa,deci nu-i mare chinuiala, ii iei o rotita,sa joaca el singur, iar cand chiar poti sa te joci cu el e ok. Eu alte animale nu am avut asa de joaca, am inteles ca si veverita e la fel, dar e ma scumparolling on the floor asa ca hamsterul e ieftin si bun love struck rolling on the floor daca iti vei lua te sfatuiesc sa nu iti iei pitic, sunt foarte rapizi si mai greu cu joaca

| cristimihailov a răspuns:

Ursuletul de plus?

Nu mai chinui animalele. Si ele sunt fiint si au nevoie de atentie si grija, chestii care pe tine te plictisesc pe termen lung. Nu te poti tine de asta. E ok, asa esti tu. Nu e nici bine, nici rau. Ci un fapt.

Dar asta tot nu inseamna sa chinui animalele. Ia eventual o aplicatie pe telefon care simuleaza comportamentul unui pet.

| Stefystefytza a răspuns:

Hamster sau oeste

| WarriorCat a răspuns:

Porcusor de guineea / Hamster.