| jacko a întrebat:

Salut,la ce varsta se taie coditza unui catelus?

Răspuns Câştigător
| Ionut_Ciocan_1992 a răspuns:

Si la o luna, eu am taiat la 2 luni

16 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu văd de ce ai chinui un biet animal.
Ție ți-ar fi plăcut să-ți taie cineva o mână sau o ureche? E, nici lui.

Citește răspunsul Leocebrei, care a argumentat perfect, și renunță la această idee! E și imorală (sadică de-a dreptul), și ilegală.

| a1doru a răspuns:

Ce tampenie, sa tai coada si urechile unui caine!

| Leocerba a răspuns:

Fiinta superioara, de ce-l alinti spunandu-i "catelus" si "codita" daca tot vrei sa-i provoci suferinta, ciopartindu-l dupa bunul tau plac estetic? Nu ma lua cu textul ca ii faci operatie cu anestezie etc. ca anestezia trece in cateva ore dar la durere il supui vreo 5 zile. In plus, coada aia este steagul cainelui, stindardul pe care el il flutura pentru a se exprima in fata celorlalti caini si in fata ta. De ce-i reduci expresivitatea, comunicarea?
Da-mi un motiv pentru care trebuie musai sa-i tai tu coada.
Stiai ca de vreo 4 ani legile interzic taierea cozii si cuparea urechilor?
Neoficial, exista veterinari care pentru
un pumn de bani i-ar taia si nasul, oficial insa operatia asta nu se mai face.
La tara, taierea cozii cainelui se facea cand acesta devenea prea bland. Asa credeau bunicii nostri de la tara ca un caine fara coada e mai rau decat unul cu coada, de parca blandetea i-ar sta deasupra fundului. De asemenea, la nu-s` ce rasa de talie mare,
stapanii taie coada cainelui avand ca pretext ideea ca este prea grea coada si ii afecteaza coloana vertebrala, in timp.
Mda, aberatiile civilizatiei care a rezolvat problemele si acum decupeaza si decoreaza in carne vie, dupa bunul plac.

| EvangelineLovin a răspuns:

De acord cu doru si leocebra. nu se taie coada la bietul catelus. de ce vrei sa-l chinui? sa stii ca nu o sa fie mai fioros daca ii tai coada sau urechile sau orice altceva. il si chinui degeaba, dai si bani degeaba, pierzi si timpul degeaba. deci nu se taie coditza unui biet catelus. happy

| Inela a răspuns:

Pentru ce sa-i tai? nu prea are sens si ii provoaca durere. eu care iubesc ciinii nu as vrea ca vreun ciine sa sufere

| popm3 a răspuns:

De la 1 la 5 luni, dupa aia e periculos sa moara din cauza pierderii de sange.Nuti face griji daca dispare pentru cateva zile dupa ce ii tai codita, e normal sa se ascunda pana ce se vindeca

| jacko explică:

Pentru linistea ta sufleteasca nu tai bah coditele la catelusii mei,eram doar curios la ce varsta, in caz ca-i vand sa stiu ce le raspund clientilor ca eu habar n-am, rasele superioare pentru expozitie si etc au urechile si cozile taiate, in plus coada se spune ca este otravitoare, sunt mai multe opinii, dar daca ii opresc eu fii sigur ca eu nu le tai nimic! asa ca ciocul mic la astia care se pripesc ei cu inteligenta lor

| Leocerba a răspuns (pentru jacko):

Asta cu "ciocu mic" chiar se digera mai bine la Categoria H & Pets laughing
Eu nu ma pripesc deloc cu inteligenta, fratele meu, daca eram cat de cat desteapta nu-mi trebuiau 20 de randuri ca sa-ti explic, vorbeam concis in 2-3, dar la mine inteligenta e fix cum scrie de oua pe ambalajul inghetatei, ai cititvreodata pe ambalaj? Scrie "poate contine vagi urme de oua"...asa si inteligenta la mine: posibil sa contin vagi urme, dar nu-i sigur!
Hai, sa traiesti si umbla liber! De asemeni, nu musca niciodata catelusii de codita, sunt opinii ca-i otravitoare laughing
Leocerba de la Polutia animalelor

| NOname a răspuns (pentru Leocerba):

Ha ha, la Poluția animalelor vreau și eu. Mă iei?

| Leocerba a răspuns (pentru NOname):

Ai ciocu` mic? ( vorba acestui iubitor de animale, pe numele sau jacko)

Mic, ud și fierbinte...
http://i.imgur.com/PMnjH.jpg

Nu te pripi sa pui poze cu animale ca-ti cupeaza jacko urechile!
Treaba ta...

Nu cred că va risca să-mi cupeze ceva - poate să rămână ciomulit...
Mă ajuți?...

Cum adica sa te-ajut? ( tocmai ma descriam folosind citatul de pe-nghetata: contin vagi urme de inteligenta) Sa te ajut ca sa...ce?

Să ciomuiesc în caz de nevoie. Să vadă și el cum să trăiește fără membre (inferioare).
Numai să încerce să se pună pe cupat și nu va mai avea parte de sculat...

O mai știi pe păsărica cu ciocul în apă?... E, și pisicile se răcoresc.
https://www.youtube.com/watch?v=ctJJrBw7e-c