Întrebare recomandată | Ruines a întrebat:

Salut, la pisica mea ii curge un lichid ciudat din gura, tin sa precizez ca are cam 7-8 ani si are un fel de boala la plamani fiindca tuseste si respira greu. Ce sa fac? NU MA PUNETI SA MERG LA VETERINAR fiindca nu imi permit asa ceva...

37 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MihaelaDart a răspuns:

NU-ti permiti la veterinar? Adica sanatatea petului tau nu e atat de importanta sa inteleg?
Cand ti-ai luat o pisica trebuia sa iti asumi responsabilitate si mai ales ca are probleme la plamani poate sa dea in alte complicatie, sa ajunga si la deces. Banuiesc ca tu nu iti spui nu am bani de medic sa ma tratez, dati-mi orice tratament sa iau... daca tratamentul dat are efecte adverse ce faci in cazul asta?

Imprumuta-te si du-ti pisica la control, numai un medic ii poata da tratamentul corespunzator, nu noi!

| MihaelaDart a răspuns (pentru Ruines):

Nu conteaza ca esti la sat sau oriunde locuiesti. Cand ai animale trebuie sa le tratezi si numai un medic veterinar! SI la tara medicul veterinar face vizite atunci cand animalul este in suferinte!

| MihaelaDart a răspuns (pentru Ruines):

Cred ca esti cel care nu gandeste in acest caz! N ai gura sa vorbesti cu parintii tai? Inainte sa jignesti, gandeste inainte ce vorbe arunci. Asta e singura solutie de a ajuta pe care toti au raspuns sa te prezinti la medic. O faci pe propria raspundere in tratarea unui tratament necorespunzator pisicii tale!

| LolaLollita a răspuns:

Te joci cu viata ei daca nu vrei sa o duci la veterinar.

| vampir004 a răspuns:

Pai,ori o duci la veterinar ori intrebi pe cineva care stie sau un prieten care stie

| CryssCrySta a răspuns:

Si eu am 3 catei, dar le fac vacinurile si toate alea la timp. Inteleg ca poate nu iti permiti fiindca sursele tale de venit provin de la parintii tai, iar eu probabil nu sunt de acord sa cheltuie o anuma suma de bani pentru pisica ta, dar ar trebui sa intrebi pe cineva care lucreaza in domeniu, sau sa intrebi la o farmacie pentru animale.

| Stella17 a răspuns:

Buna trebuie sa o duci la veterinar, daca nu iti permiti poate sa moara daca e o boala grava si daca nu ai bani renunta si tu la lucruri scumpe economisesti si o duci. Noi ca membri TPU nu stim ce are pentru nu am vazut-o si nici veterinari nu suntem, poate ar fi si un veterinar, dar daca nu a vazut-o nu are ce sa faca.

| Stella17 a răspuns (pentru Ruines):

De fapt ai putea renunta la dulciuri sau ced iti cumperi tu, oricum e pisica ta faci ce vrei cu ea.

| aryenutzaa a răspuns:

Din pacate singura solutie este sa o vada un veterinar pentru ca daca i s-a agravat acea boala numai un tratament pe care ti-l da doctorul o poate vindeca.

| LiliJB a răspuns:

Daca chiar iti iubesti animalul trebuie sa incerci sa strangi bani ca sa-l duci la vetelinar.

| Bogdanys a răspuns:

Cel mai bine ar fi s-o duci la veterinar pana nu se agraveaza, eu am pierdut o pisisca care avea doar 2 ani. si acum imi pare foarte rau.

| AndreeaCF a răspuns:

Nu inteleg de ce iti iei un animal daca nu-ti permiti sa ai grija de el.
Sa sti ca animalele se mai si imbolnavesc...nu sunt tot timpul sanatoase si trebuia sa iei in considerare acest fapt cand ai luat-o in grija.
Ceea ce faci tu acum ca nu o duci la doctor, este crud.
Renunta la ceva si du-o la doctor, daca intr-adevar iti pasa. Vad ca ai PC si internet, nu cred ca esti muritor/e de foame.
Un consult este 30-40 ron si medicamentele sunt cam tot asa.

| AndreeaCF a răspuns (pentru Ruines):

Si atunci de ce ati mai luat-o? Nu aveti nicio justistificare. Era mai simplu ca parintii tai sa nu aduca un animal in casa.
Si am justificare, pentru ca si eu am avut un catel maidanez care a fost foarte bolnav.Chiar nu aveam niciun ban, dar m-am imprumutat si am platit 220 ron acum 7 ani ca sa-l fac bine. Si nu avem PC si internet (adica aveam o situatie mai rea ca a voastra). Oricum ce am spus aici nu e valabil pentru tine, ci pentru parintii tai.

| Cristiana_3603 a răspuns:

Mai bine ai duce-o la veterinar, nu costa mult deloc, in jur de 50 lei consultatia.

| AndreiBitea a răspuns:

Duo la veterinar e mai bine si poate ii curge saliva

| Keety a răspuns:

Medicamentele pisoiului meu au costat 200 lei consultu 150 lei si tot a murit, Pisicuta ta trebuie dusa la veterinar dar nu o sa coste asa putin daca are ceva mai grav, asta-i crudul adevar