| Spurtzizc a întrebat:

Locuiesc in Suedia si m-am hotarat sa imi cumpar un catel din Romania deoarece aici sunt foarte scumpi. Intrebarea vine chiar acum.
Poate altcineva sa il transporte aici in Suedia daca cainele este pe numele meu? Stiu ca imi trebuie carnet, cip si carnet european. Imi puteti sa si mie niste informati despre ce mai am nevoie sau cum decurge transportul?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai, nu ti-l trimite nimeni in Suedia!
Va trebuii sa vii personal in tara si sa-l iei cu masina personala sau sa cumperi bilet de avion si pentru el.
In orice caz, ma indoiesc ca pretul va fi mai jos decat in Suedia, mai ales ca, cainii de rasa sunt scumpi si in tara, apoi drumul tau pana in tara si ianpoi, plata benzinei sau a avionului pentru amandoi, depaseste cu mult pretul unui caine cumparat in Suedia.
Evident ca, cainele trebuie sa aiba toate certificarile europene si sa stea in carantina in Suedia, carantina pe care tu trebuie sa o platesti integral (cazare, masa, tratament, supraveghere).

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Vii personal in Romania, personal il predai pentru cala avionului si to personal il preiei cand reveniti in Suedia; sau... faci drumul cu autoturismul personal si diminuezi riscul de a-ti muri cainele in cala avionului, sau de imbarcarea lui pentru Australia, sau Coasta deFildes

| Spurtzizc explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Eu nu pot veni in Romania. Nu poate veni altcineva sa il aduca aici?

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Spurtzizc):

Iti asumi potentialele riscuri!? eu nu mi-as asuma!