Fratilor astia care vorbiti ca prosti de geaba ia veniti sa vedeti cainele si apoi vorbiti voi e pitbul de 1 an cu forta extraordinara degeaba vorbiti daca nu il vedeti.
E doar un caine si din moment ce tatal tau l-a adus in casa, inseamna ca e inofensiv, doar taica-tu' nu-i inconstient.Incearca sa stai pe langa el,sa se obisnuiasca cu mirosul tau,mangaie-l,dai mancare,joaca-te cu el, mangaie-l pe burta, asa o sa te obisnuiesti si tu cu el si o sa se obisnuiasca si el cu tine si o sa te vada ca stapan.
Ba e grav rau Esti boss112 ce pl ta Esti boss tie frica de un caine? . Dai de mancare, imprieteneste-te cu el, joaca-te cu el, dul afara. Ai grija cu frica, animalele simt frica . Bafta si succes
Poi chinuiel enerveazal fa-l sa-i fie lui frica de tine e periculos pitbulul deoarece am si eu pereche.
UAU chiar nu stiu daca e pui nu are de ce sa iti fie frica de el e dragut dar dac e matur sincer... nu stiu vezi daca latra la tine spune-i lui taicatu' o si app incearca sa inti mai fie frica pentru ca el te simte pitbulli sunt destul de periculosi daca ii provoci
Pai daca e pui nu are ce sa iti faca si chiar daca e mare daca tie iti e frica de el o sa iti simta frica si asa va reactiona si el.cel mai bine ar
fi sa te relaxezi in prejma lui si sa te joci cu el sau ceva
Omg!,Frica?.Daca tie iti e frica de un amarat de caine.el ce sa mai zica?.Mrg. daca tu zici, ca uau! iti e frica.nu stiu, fa-l sa te placa si daca nu merge spune-i tatalui tau sa il duca undeva!
Gtxman întreabă: