| Dotdotggg a întrebat:

Salut lume! A adus tata un caine acasa Pitbul de rasa si mie o frica de mor de el laughing. Care imi dati un sfat sa nu mai imi fie frica in halul asta de el?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| Dotdotggg explică:

Are un an pitbulul si are o forta de il trage pe tati dupa el laughing

| Dotdotggg explică:

Fratilor astia care vorbiti ca prosti de geaba ia veniti sa vedeti cainele si apoi vorbiti voi e pitbul de 1 an cu forta extraordinara degeaba vorbiti daca nu il vedeti.

| Dotdotggg explică:

Multumesc mult pentru sfaturi lume

| Dotdotggg explică:

Nu mai imi este frica de el laughing

| Dotdotggg explică:

M-am imprietenit cu catelu si inca odata va multumesc pentru raspunsurile datewinking

| george92 a răspuns (pentru Dotdotggg):

Mai eu am avut pitbul si jdiu... trebuie sa al faci sa ai fie frica lui de tine nu tie de el... si sa al silesti sa te asculte ca dupa o sa faca ce vrea si nu e bine

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

E doar un caine si din moment ce tatal tau l-a adus in casa, inseamna ca e inofensiv, doar taica-tu' nu-i inconstient.Incearca sa stai pe langa el,sa se obisnuiasca cu mirosul tau,mangaie-l,dai mancare,joaca-te cu el, mangaie-l pe burta, asa o sa te obisnuiesti si tu cu el si o sa se obisnuiasca si el cu tine si o sa te vada ca stapan.

| FrozEenSoul a răspuns:

Ba e grav rau laughing Esti boss112 ce pl talaughing Esti boss tie frica de un caine? rolling on the floor. Dai de mancare, imprieteneste-te cu el, joaca-te cu el, dul afara. Ai grija cu frica, animalele simt frica happy. Bafta si succes

| Lipsa47 a răspuns:

Poi chinuiel enerveazal fa-l sa-i fie lui frica de tine e periculos pitbulul deoarece am si eu pereche.

| Raizen1996 a răspuns:

UAU chiar nu stiu daca e pui nu are de ce sa iti fie frica de el e dragut dar dac e matur sincer... nu stiu vezi daca latra la tine spune-i lui taicatu' o si app incearca sa inti mai fie frica pentru ca el te simte pitbulli sunt destul de periculosi daca ii provoci

| okydoky999 a răspuns:

Pai daca e pui nu are ce sa iti faca si chiar daca e mare daca tie iti e frica de el o sa iti simta frica si asa va reactiona si el.cel mai bine ar
fi sa te relaxezi in prejma lui si sa te joci cu el sau ceva

| irr a răspuns:

Omg!laughing,Frica?raised eyebrows.Daca tie iti e frica de un amarat de caine.el ce sa mai zica?rolling on the floor.Mrg. daca tu zici, ca uau! iti e frica.nu stiu, fa-l sa te placa si daca nu merge spune-i tatalui tau sa il duca undevarolling on the floor!