| TheLiferRrR a întrebat:

M-am gandit sa-mi cumpar un Husky si am nevoie de niste sfaturi. Stiu cum merge cu dresajul, cu mancarea, dar nu ma pricep la chestia cu vaccinul si alte chestii. Are nevoie de mai multe la un anumit timp sau decat vaccinul de la nastere si atat? Ce ar trebui sa stiu de la persoana care-mi vinde cainele? Multumesc!

1 răspuns:
| Betyskumpik a răspuns:

Eu iti sugerez sa alegi alta rasa deoarece cainii Husky nu latra ci urla si nu e prea placut, crede-ma, vecinul meu a avut rolling on the floor. Cu vaccinul, eu i-am facut cainelui meu la 3 luni parca ( cauta pe net, chiar nu mai stiu), la 1 an, si acum la 2 ani ( chiar in ziua cand a facut 2 ani). Cauta pe net despre vaccinuri. Trebuie sa il intrebi pe omul care il vinde in primul rand daca poti sa vezi parintii caineluisi daca au avut sau au vreo boala atat parintii cainelui cat si puiul, dar ca sa fii sigura incearca sa "cercetezi" si tu cainii ca sa le observi comportamentul si alege-l pe cel mai vioi pentru ca daca e mai lenes cum s-ar spune ar putea fi mici sanse sa fie bolnav. Uita-te si in ce conditii sunt tinuti cainii si la blana lor sa fie cat mai curata. Cam atat as avea de spus...aaa si de asemenea varsta cainelui ( daca s-ar putea si pe ce data e nascut pentru ca na.e destul de bine sa stii cand face 1 an sau 2 sau asa) si ce greutate are. Cauta pe net ce varsta ar trebui sa aiba un pui de (rasa pe care o vrei) si aproximeaza cu cat are cainele. Si sa aiba tot ce ii trebuie (pedigree, cip, carnet de sanatate...chestiile astea)
Sper ca ti-am fost de ajutor! :*