Buna, este alegerea ta, dar eu iti recomand acesti catei:
Ciobanesc German
Ciobanesc de Pirinei
Husky
Gold Retriver
Lavrador Retriver
Uite un site:
http://www.animale.ro/caini
Pentru talie mica e bun un Bichon un Pudel sau un Yorksire sunt foarte sociabili deasemnea si un Westie! daca vrei ceva mai obisnuit ia-ti un Teckel.
Daca iti doresti un caine mare de paza poti sa iti iei un Rottweiller un Doberman un ciobanesc german sau belgian malinois.Eu am o catelusa Belgian Malinois si sunt foarte multumita de ea.Cand intra un strain in curte imediat semnifica acest luru si latra! Iar cu membrii familiei e foarte devotat si afectuos.Nu are nevoie de foarte mult spatiu daca il duci frecvent la plimbare si are un chef de joaca de n-ai mai vazut asa ceva! Protejeaza in special membrii familiei care sunt copii. Funda?
Depinde si de tine adica daca iti place sa ai paza sa te asculte cainele foarte mult iti recomand Cainele de Lup(Lup German)este foarte, foarte ascultator iar daca doresti un catel dragalas un bichon, pudel sau pechinez
Eu ti-as recomanda sa iti iei un pitbul sau un rottweiler crede-ma nu vei regreta.Si eu am 2 pitbuli si un rottweiler ma distrez de minune cu ei sunt foarte jucausi au tot timpul chef de joaca si daca ii vei socializa de mici cu alte animale si oameni nu vei avea probleme cu el.Eu ma distrez de minune cum a fost iarna tot fugeam prin zapada cu ei vara avem un loc al nostru atunci fugim pana nu mai putem respira seara cand nu-i nimeni mai mergem sa ne scaldam ma distrez de minune cu ei si ii iubesc cel mai mult :X.
Pudel,pechinez,dalmatian,husky,labrador,terier,rottweiler,ciobanesc german, westie.
Daca stai la bloc, iti recomand un bichon ♥ este mic si foarte jucaus. Iti spun din propia experienta :]
Daca stai la curte ia-ti un labrador, sunt inteligenti si sunt loiali .
Daca vrei ceva mai mare si de paza, iti recomand pitbull sau amstaff
Eu iti recomand sa iti iei WESTIE ( west highland terrier 21 ) pentru ca este foarte foarte iubitor, destept, amuzant, ascultator. Eu can mi l-am luat a fost ca o minune. Nu face nevoiile in casa asteapta si 10 ore pana il scoti afara. Cand vii uneori face pipi de bucurie, este foarte amuzanta si iubitoare aceasta rasa si este mica si alba ( nu exista alta culoare, decat daca e corcitura ). Iti recomand cu placere aceasta rasa