Ai incercat sa ii dai castravete... porcusorul meu e inebunit dupa el!
sa nu uiti sa ii dai vitaminele si fan...
al meu nu vrea de ceva timp sa manace decat castraveti si apa, ma gandesc ca e de la caldura!
Sa ai grija sa nu il lasi in soare! o sa fii surprisa, dar o sa se umfle si o sa moara. iti spun din experienta! am avut si eu desi, al meu manca regulat la 7 dimineata, cand imi dadea trezirea, si de cate ori auzea o punga fosnind, imediat chitaia si vroia sa-l bag in seama si sa-i dau sa pape! iar intr-o dimineata, l-am lasat cuminte acasa, si cand am venit de la lucru, la amiaza, nu mai zicea nimic, simteam ca se umfla si era tot mai bleg, nu mai avea nici o reactie! si in 30 de minute nu mai respira! Sfatul meu e sa il duci la veterinar din timp!
E gresit doar castraveti si apa. Nu cred ca lipsa unei femele ii invinge foamea, sunt totusi niste porcusori. Imbogateste-i meniul: mar, banana, salata, varza, broccoli, cereale... aproape orice dar in cantitate mica si o data pe saptamana (Luni: salata cu mar si..., Marti: broccoli, patrunjel, piersica... si tot asa). Nelipsit fanul si bobitele speciale, apa proaspata. Al meu chitaie (e femela) si mananca de rupe in peioada aia (dureaza doar o zi). Daca mai sta o zi nemancat du-l la doctor. Succes
Daca nu mananca trebuie dus la veterinar clar! Incearca sa-i dai legume si fructe, daca nimic nu-i atrage atentia trebuie dus la veterinar! Nu are cum sa tipe din lipsa unei femele dar poate tipa pentru ca este bolnav, ori e infometat ori are nevoie de atentie...cam din cauza asta purcelusii tipa. Poate cusca e prea mica? Da-i mai multa atentie...si incearca mancarea, daca nu merge la veterinar cu el asa cum am mai zis!