Bună,Andrei!
eu mi-am achiziţionat căţeluşul când era foarte foarte mic.iar eu nu m-am gândit că ar fi necesar să îl învăţ să latre.şi pur şi simplu a venit o zi în care a scos un mic sunet,şi după a latrat.şi de atunci aşa face,fără probleme . esenţialul era că,acel câine nu o să latre când îi spui tu,el o să latre când simte nevoia.aşa că mai lasă-l puţin timp,iar dacă va lătra,aşa va face şi în continuare.
dar dacă nu o să "mai aibă curaj",scoate-l la plimbare(grijă să nu mănânce ceva de pe jos sau să fie rănit). unii câini bănuiesc că o să înceapă să îl latre, iar el fiind puţin enervat, bănuiesc că va scoate şi el un sunet. poate nu neapărat din prima zi, dar, poţi încerca.
succes!
Multumesc asa voi face oricum ea latra in somn deci macar stiu ca latra cand va simti nevoia sa latre la altii caini o va face multumesc de sfat.
Cred ca ii trebuie un alt caine mai mare, cu care sa interactioneze, sa prinda curaj si sa se ia dupa acela cand latra, e doar o parere, mai intereseaza te
E usor suna la sonerie si daca vezi ca latra spune „latra„si apasa din nou daca a latrat dai cuva gustos.iar daca nu latra tine acel „gustosel deasupra ei si inervezo si va larta daca a latrat stii ce sa faci nu trebuiai sa ii dai lui annete