| bobolete99 a întrebat:

Ma numesc Andrei si am o problema si cum TPU m-a ajutat mereu va rog sa ma ajutati si acum.Am o femela pechinez 4 luni si ceva aproape 5 vreau sa o invat sa latre dar nu stiu cum a latrat odata si atunci s-a speriat si mai latra doar in somn.Va rog un raspuns bun.DAU FUNDA +VOT

Răspuns Câştigător
| NoNameJunior a răspuns:

Bună,Andrei!
eu mi-am achiziţionat căţeluşul când era foarte foarte mic.iar eu nu m-am gândit că ar fi necesar să îl învăţ să latre.şi pur şi simplu a venit o zi în care a scos un mic sunet,şi după a latrat.şi de atunci aşa face,fără probleme laughing. esenţialul era că,acel câine nu o să latre când îi spui tu,el o să latre când simte nevoia.aşa că mai lasă-l puţin timp,iar dacă va lătra,aşa va face şi în continuare.
dar dacă nu o să "mai aibă curaj",scoate-l la plimbare(grijă să nu mănânce ceva de pe jos sau să fie rănit). unii câini bănuiesc că o să înceapă să îl latre, iar el fiind puţin enervatlaughing, bănuiesc că va scoate şi el un sunet. poate nu neapărat din prima zi, dar, poţi încerca.
succes!

| bobolete99 explică (pentru NoNameJunior):

Multumesc asa voi face oricum ea latra in somn deci macar stiu ca latra cand va simti nevoia sa latre la altii caini o va face multumesc de sfat.

3 răspunsuri:
| clauss a răspuns:

Cred ca ii trebuie un alt caine mai mare, cu care sa interactioneze, sa prinda curaj si sa se ia dupa acela cand latra, e doar o parere, mai intereseaza te

| unwestie a răspuns:

E usor suna la sonerie si daca vezi ca latra spune „latra„si apasa din nou daca a latrat dai cuva gustos.iar daca nu latra tine acel „gustosel deasupra ei si inervezo si va larta daca a latrat stii ce sa faci happy nu trebuiai sa ii dai lui annete