| LPCTSTR a întrebat:

Maine trebuie sa iau un papagal si sa-l duc in alt judet, insa drumul face intre 2-4 ore, papagalul rezista maxim 4 ore fara mancare si apa, si inclusiv lumina, pentru ca il voi duce intr-o cutie?

Răspuns Câştigător
| Petrica1605 a răspuns:

Un papagal poate rezista mai multe de 4 ore fara hrana si fara apa, dar mai intai sa-l pui in cutie, ii dai de mancare/apa, ca sa nu ai probleme. Si poti face mici gaurele pe o parte a cutiei, prin care papagalul sa poata respira. Ai vazut, cand cumperi un perus de exemplu de la Pet Shop, il primesti intr-o cutiuta cu gaurele in ea, pentru a putea respira. Si in plus, sa-l feresti de vant foarte mare sau frig, pentru ca poate racii si sunt foarte sensibili.

| LPCTSTR explică (pentru Petrica1605):

Ma tem ca are sanse foarte mari sa raceasca. Eu sunt in Galati si trebuie sa-l duc in Tulcea, iar pe bac bate vantul si este foarte frig, plus asteptatul pe docuri.
Daca acopar cutia cu o punga mai poate raci?

| Petrica1605 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Ti-am zis, faci gaurele in cutie, si pui peste cutie ceva... gen o paturica sau un tricou, bluza, orice. Sau daca cutia nu este foarte mare o poti baga in geaca, si o tii la piept cu mainile.

| LPCTSTR explică (pentru Petrica1605):

Am reusit sa-l aduc acasa, am incercat la bac sa-i suflu aer clad in cutie, parea ca nu-i mai era frig happy

| Petrica1605 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Felicitari.

6 răspunsuri:
| ZGEBYUSMEXIMUS a răspuns:

Nu poti sa ii iei mancare si apa in masina

| LPCTSTR explică (pentru ZGEBYUSMEXIMUS):

Merg cu microbuzul, n-am cum.