Dihor...nu stiu ce sa zic, ar fi cam greu sa ai grija de el. O pisica e o companie mult mai placuta (un caine nu iti recomand pentru ca trebuie sa il scoti foarte des afara). Si un hamster ar fi o idee foarte buna, e mic mic si adorabil, in plus e foarte ieftin, vreo 30 lei.
Daca nu are indepartate glandele sudoripare va puti ca... un dihor. E si o vorba: puti ca un dihor. In rest, mai citeste inainte de a-l cumpara!
Un dihor mai crește el ce crește, dar mai ales pute, că de aia se cheamă dihor.
Mama lui de dihor, a fost dragoste la prima vedere
Cand te gandesti ca in zonele ruraleii iei pe gratis iar astia cer 500 de lei.
Daca vei sta la camin, ia-ti dihor. Vei ramane singura in camera. Stii cum put dihorii? Ca sconcșii. =)
Poti ține unul în cazare, cât sunt stăpânii în concediu. Se și donează, din ce am văzut pe astfel de grupuri.
Poate trece de 40 de cm la maturitate si pot ajunge sa traiasca 7-10 ani daca sunt îngrijiți bine Au nevoie de o cusca destul de mare si inalta care poate fi destul de scumpa, ingrijirea lor e scumpa. Nu ii poți duce la orice veterinar si orice intervenție medicala e mult mai scumpa decat la un câine/Pisica. Daca te vei decide sa iei unul documenteaza-te bine inainte si ofera-i un mediu decent, custile alea de 80x50cm nu sunt ce trebuie. Apoi, daca vrei sa iei orice animal, nu itirecomand petshop-urile. Animalele provin din crescătorii abuzive, de cele mai multe ori nu sunt tocmai sănătoase
Un dihor! Am mai auzit una! Foarte interesant. dacă te.ai îndrăgosti asa si de mine! Iti ofer eu acel animal de companie + inima mea!
Hahaha, nu te arunca in prapastie asa de repede.
Presupun că te crezi o fată obraznică...ar fi o nenorocire..de o numești prăpăstie?
Nu, mai, chiar deloc.
Voiam sa fac o mica glumita pe ceea ce mi se reproseaza destul de rar, dar se intampla.
Dihor da de ce nu-ti iei pisica nu e bun dihor undeva scria stintific ca face urat și e chior la 4 ani nu trebuie sa fie