| emoboy a întrebat:

Mi-am cumparat un catelus ca sa il cresc si sa il pun sa stea de paza pentru curte.Dar nu stium cam ce rasa ar fi.Cica ar fi ciobanesc dar nu stiu de care ca sunt mai multe feluri si cei romanesti(de corb,carpatin, moldovenesc...etc.)Asa cateva sfaturi cum sa am grija de el,cum sa il invat cu mine cu curtea? E si cam rau, musca daca pun mana pe el(nu a fost legat niciodata) si are doar 5 luni.Si un nume daca mi-ati sugera ar fi foarte bine. Funda

Răspuns Câştigător
| Mr97ScZ a răspuns:

Ca sa-l inveti sa nu faca in casa trebuie sa pui pe jos covoare, ziare iar supa ce mananca sau bea apa il duci acolo si i arati ziarele. Dupa ce il scoti de multe ori o sa se invete singur, iar daca face unde nu trebuie il iei si il bagi cu botuin locu in care a facut.Ca sa aiba o raqna adecvata trebuie sa-i dai hrana uscata.Pana la 6 luni el trebuie sa manance 6 mese pe zi.Ca sa se obisnuiasca cu tine si familia ta trebuie sa fi prietenos cu el, sa ii arati locurile de la tine de acasa si sa ai grija de el.Nu uita ca un caine ca el trebuie scoas de minim 2 ori pe zi altfel o isi schimbe comportamentul si o sa te descurci greu cu el.Si in plus trebuie sa-ti faci timp si pentru el macar 20 min pe zi si sa-l plimb, sa te joci cu el ca sa nu se "streseze". Sper ca ti-am fost de ajutor. FUNDA?

3 răspunsuri:
| HaKa93 a răspuns:

Incarca o poza pe net cu el si pune linkul sa pot vedea poza
asa te pot ajuta sa iti spun ce rasa e

| emoboy explică:

Nu i-am facut nici o poza momentan, maine poate am sa ii fac si sa o postez pe net.Dar niste sfaturi sunt bine venite.

| alexutzabc a răspuns:

Numele ar fi oscar.iar in legatura cu catelu..stai linistit k se va obisnui cu tine..mai ales daca ai dai mancare buna..carnita.ai sa vezi ce mult se va atasa de tine.