| Pitbull200010110 a întrebat:

Salut mi.am curmarta acum doua zile un pui de pitbull in vasta de 1 lună și 17 zile,și de când l am luat are niste bubițe ceva că negul care se sparg pe burta,mâine mă duc la veterinar mâine deoarece nu are nici un vaccin făcut, dau funda cui îmi zice ce ar putea avea

Răspuns Câştigător
| GHoST013 a răspuns:

Un veterinar ar putea sa-ti spuna exact ce are. Poate sa fie o alergie de la bobite, de la caldura sunt multe cauze posibile. Oricum urgent nu este deci poate astepta pana maine.

Daca nu are vaccinurile facute te sfatuiesc sa fii atent cum il duci la veterinar si sa nu il lasi sa stea pe jos sau sa ia contact cu alti caini deoarece poate lua diferite boli, de exemplu parvo. De asemenea te sfatuiesc sa il scoti afara abia dupa ce ii termini schema de vaccinare.

Daca esti curios este un grup pe Facebook Amstaff/pitbull Romania. Sunt niste oameni foarte faini acolo iti recomand sa pui o poza cu bubitele si sunt sigur ca iti vor oferi un sfat bun dar cel mai probabil este, dupa cum am spus, o alergie.

De asemenea ai grija cu ei ca sunt niste caini cu un temperament vulcanic, fiind considerati agresivi de catre alti oameni. Legea nu iti permite sa il scoti fara lesa si botnita deci te sfatuiesc sa le ai mereu la tine pentru ca politia da amenda pentru asta. De asemenea este un caine frumos dar care nu poate fii plimbat de un minor. Nu uita sa il inscrii la politie, este obligatoriu prin lege.

Sunt niste caini superbi, am avut si eu unul. Daca ii dai iubire o sa te rasplateasca pe masura. AI grija de el si nu uita sa stii sa te impui in fata lui.

1 răspuns: