| nelyly a întrebat:

MI-am luat un boxer, si are cam 5-6 saptamani.L-am luat de 2 zile si deja ma terorizat cu facutul nevoile prin casa! Oare este prea mic sa isi dea seama de ce face, sau cum pot sa il invat sa ceara afara! stau la bloc si nu ar fi mare greutate sa cobor de la 2! Dar,..., eu vin de la scoala la 15:00, mama mea lucreaza 4 acasa 4 la munca,deci oare ce o sa faca el singur? Va rog sa ma ajutati! Am luat nisip de la curte, dar nu face! Ce pot sa ii fac?

Răspuns Câştigător
| Mihaela1964 a răspuns:

Cainele e mic sa-ncepi dresajul cu el, daca ti l-ai dorit trebuia sa te gandesti ca un animal in casa implica responsabilitati; gandeste-te insa si ce bucurii ofera, ca e un prieten sincer si devotat si ca va creste mare si nu se va mai face mizerie in casa. Sa-ti traiasca!

| nelyly explică (pentru Mihaela1964):

Multumesc mult! Stiu ca este o responsabilitate mare, si nu ma ingrijoreaza asta.Curat de fiecare data cu mopul si dezinfectez! Nu ma deranjeaza sa curat, dar nu imi place sa il vad ca isi face nevoile prin casa! Il tin in baie, si face pe jos, mai nou vad ca a inceput sa iasa pe hol sa faca! Si nu e bine! M-am gandit sa pun tavite cu nisip acolo unde face! Cel mai des face sub ghiuveta! Ar fi o idee buna?

| Mihaela1964 a răspuns (pentru nelyly):

Cainii nu fac la nisip, ca si pisicile. Se va invata sa ceara voie afara, ducandu-l des, ori de cate ori crezi ca are nevoie( de exemplu cand se trezeste(indiferent de ora), dupa ce mananca sau bea apa).

12 răspunsuri:
| Chinezw a răspuns:

Sal. gaesti la magazinele PetShop ( pempars pentru animale ) preferabil pe balcon sa il pui, + ca e si mic. e ca un copil care face p el. dupa 1-2 luni cam asa, incearca sa il inveti.
pentru inceput iai pempars - 5 lei. pune-l pe balcon, cu apa si mancarea. ca el sa stie ca acolo e locul de mancat / nevoi. si cand mananci nu ii da si lui! se mareste si devine stresant se uita la tine pana ii dai si lui, si saliveaza. invatal dupa ce mananci dai sa mananci. nu il lasa fara mancare in castron, ca define hapsan.tot timpul o sa manance

| nelyly explică (pentru Chinezw):

Nu ai idee cam cat costa niste cursuri de dresaj?

| Chinezw a răspuns:

Difera costul dresajului. dar de la 50 -60 in sus dar se da cam la 4-5 Luni.

| nelyly explică (pentru Chinezw):

50-60 lei? Pai e bine asa! big grin

| restroccck a răspuns:

Nu stiu trebuie sa se invete singur happy

| myiau a răspuns:

Incearca de fiecare data dupa ce ii dai mancare si apa la nici 15minute sa il scoti afara. stai o perioada mai mare pana isi face nevoiele. cu timpul va cere. e mult. eu am reusit pe a mea sa o invat in jur de 3 luni sa faca doar afara.

| nelyly explică (pentru myiau):

Are 5-6 saptamani. Mama mea mi-a spus sa il duc afara, dar inca este frig pentru el. Il iau si il las jos la scara, si unde il pun acolo sta si tremura de frig!

| nelyly explică:

Vreau sa va spun ca sambata, am facut un progres! Am stat cu el afara de la 11:00 pana la 13:48 big grin! S-a tavalit prin zapada, a racait, si din pacate a facut doar treaba mica o singura data! tongue Dar totusi.....capul sus! Nu?

| Stefy21Love a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa incerci sa il dresezi astfel:uita-te in ochii lui si nu te gandi la nimic si impune respect, nu te lasa moale! incearca

| Stefy21Love a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa incerci sa il dresezi astfel:uita-te in ochii lui si nu te gandi la nimic si impune respect, nu te lasa moale! incearca!