Întrebare recomandată | George_8501 a întrebat:

Salut mi-am luat un catel de 1 luna dar eu il am de o saptamana si noaptea cand nu sunt langa el plange incontinuu si nu pot dormi si trebuie sa stau cu el pana adoarme... Funda

7 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Cred ca l-ai luat la o varsta mult prea mica de langa mama lui si din acest motiv, plange tot timpul.Trebuie sa-i acorzi mai multa atentie,sa se simta in siguranta si incet-incet,nu o sa mai scanceasca. Puii de nimale,trebuiesc lasati mai mult timp cu mama lor,deoarece,ca si la oameni,legatura fizica si psihica este foarte mare,asa se si "educa" ce trebuie sa faca mai tarziu.
Daca,eventual,are locul lui de dormit(sunt acele cosuri pentru animale,unde trebuie sa doarma), pune-i un animalut de plus, lamga el, alinta-l cand il asezi in cos si vrea sa doarma.
Sper ca ai fost la un medic veterinarca sa-i faci vaccinul, sa te interesezi cu ce trebuie hranit si in caz de urgenta(sper sa nu existe)sa stii ce program arela cabinetul veterinar.

| cristimihailov a răspuns:

Somnifer la jevrutza.

| LoVeLe a răspuns:

Ii este dor de mama lui sad Probabil se va invata pana la urma cu tine si nu va mai plange sad. Asa sunt in primele zile. Nu dorm noaptea, sunt micuti si ei sad

| Unanonimtpu a răspuns:

Asa am patit si eu. Eu l.am cumpărat la 2 luni si plângea încontinuu deoarece l.ai luat prea mic. Trebuia sa.l mai lași alături de mama sa măcar o luna. sa stii ca ar trebui sa.l tii aproape de tine ( adică sa i-l lași sa doarmă lângă patul tau sau chiar in pat cu tine ) deoarece se simte ocrotit, iubit. Nu ar fi rău sa.l mângâi de câte mai multe ori poți

| Sep_Dodyy_1997 a răspuns:

Stii ce trebuie sa faci? Asa face si a mea. Trebuie sa pleci undeva nu conteaza cat timp si sa il lasi singur dupa sa vezi ca se schimba ca se obisnuieste cu singuratatea. Asta mi-a iesit si mie. FUNDA?

| Melcul a răspuns:

Mai trebuia lasat cu mama lui, l-ai luat prea de mic.

| DenissaRoxana a răspuns:

La o luna este prea mic, trebuie sa stea langa mama lu7.
Daca poti, du-l inapoi si i-al peste o luna. daca nu, i-al cu tine in pat noaptea.