| Cloudz a întrebat:

Salut, nu de mult am o pisica, cam de vreo 3, 4 luni, rasa ii albatru de Rusia. De 2 zile a inceput sa roada toate, absoulut toate cablurile, mia ros cablu de la mouse, de la casti, de la televizor etc...
Mi-ar putea spune cineva din ce cauza? Sau cum as putea sa o opresc?

Răspuns Câştigător
| briosicabriosel a răspuns:

Buna, pisoiul tau e micuuut, am avut si eu un pisoi care mi-a ros o gramada de cabluri, mi-a ros incarcatorul de la telefon pe care i-l-am si lasat sa il roada, eu zic sa ii dai un cablu cu care sa se joace pentru ca acum ii cresc dintii si il "mananca" e ca un bebelus baga in gura tot ce prinde de aia e bine sa ii dai o jucarie din cauciuc un ghem de ata un cablu vechi pe care nu il folosesti, si cand il vezi ca roade alte cabluri ce nu are voie sa il lovesti usor pe botic :d fundita?

2 răspunsuri:
| Amilik a răspuns:

Ataseaza cablurile de mobila, sau pe langa pereti. Ce nu poti atasa inveleste in folie de aluminiu, sau alt invelis protector.

Cateva substante care nu le plac si care pot fi aplicate peste cabluri: esenta de citrice, levantica, cayenne pepper, esenta de rozmarin si altele.

| Corina29 a răspuns:

E femela sau mascul? Daca e mascul trebuie castrat pentru ca face asta din cauza hormonilor.
Daca nu fac e zice Amilik.